Maximale grip op efficiency en klantbinding binnen een hoge regeldruk

ERP-software die voldoet aan de strenge eisen voor zorgaanbieders

Op zoek naar bedrijfssoftware die voldoet aan de wet- en regelgeving? Waarmee je ook nog eens je bedrijfsvoering optimaliseert? Dan haal je met Medical365 de juiste oplossing in huis. Hiermee krijg je meer inzicht in het zorgproces en de bijbehorende financieringsstromen. Verbeter je interne processen en klantcontacten. Of integreer je zorgspecifieke berichtenverkeer direct in je ERP systeem. Kortom: met Medical365 verbeter je al je bedrijfsprocessen.

Met Medical365 blijf je aansluiten op de veranderende eisen van de markt.

Meest gekozen
Medical365
Plus

Dé oplossing voor toeleveranciers in de medische sector. Innoveer je bedrijfsprocessen met Medical365 Plus! Volledig modulair op te bouwen, zodat je alleen afneemt wat voor jouw organisatie relevant is.

€ 52,50
per gebruiker
per maand
Medical365
Enterprise

Dé oplossing voor toeleveranciers in de medische sector die te maken hebben met hulpmiddelenbeheer en eventueel productie. Volledig modulair op te bouwen, zodat je alleen afneemt wat voor jouw organisatie relevant is.

Bevat alles van Medical365 Plus inclusief:

€ 76,-
per gebruiker
per maand

Medical365 helpt de bedrijfsprocessen voor medische bedrijven te optimaliseren

360 graden inzicht in jouw klant

Volledig beeld in de geleverde zorg, producten, spreekuren en andere afspraken die zijn gemaakt met je klant. Zo kun je meteen actie ondernemen als er vragen zijn. In combinatie met de bijbehorende financiële gegevens, heb je een volledig inzicht in je klant vanuit Medical365.

Ondersteun branchespecifieke contractvoorwaarden

Zorgverzekeraars en gemeenten hebben zorgspecifieke contractvoorwaarden op basis waarvan de zorg wordt vergoed. Medical365 ontlast jouw organisatie zorgt dat je deze voorwaarden naleeft, waardoor jij tijdig krijgt betaalt.

Verwerk VECOZO berichtenverkeer met zorgverzekeringen en gemeenten

Eén van de fundamenten voor zorgaanbieders is de specifieke berichtenstroom gecoördineerd door VECOZO. Verwerk naadloos berichten voor declaratie van de zorgkosten, retourberichten daarop en berichten voor het aanvragen en toekennen van medische hulpmiddelen onder de WMO-wetgeving.

Beheers de levering van zorg en zorgproducten afgestemd op jouw klant

Lever de juiste producten en leg de juiste, vaak cliëntspecifieke, kenmerken vast. Neem de juiste stappen in de productie én administratie. Met Medical365 zorg je ervoor dat jouw klant het juiste product krijgt op het juiste moment.

Ondersteun opslag, verhuur, uitleen, onderhoud en reparatie van medische hulpmiddelen

Medical365 ondersteunt het leveren, opslaan en beheren van hulpmiddelen voor je cliënten én zorgorganisaties. Specifieke financieringsstromen zoals verhuur of uitleen worden ook volledig ondersteund en geïntegreerd in Medical365.
Weten wat onze software voor jouw branche kan betekenen?
We sparren graag over je uitdagingen!

Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en je kan helpen met het Digitaal Transformeren? Wij heb de dagelijkse uitdagingen van productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners vertaald in onze standaardoplossingen speciaal voor jouw branche. Benieuwd hoe we jouw bedrijf samen verder laten groeien? Neem contact met ons op.

Jeroen helpt je graag verder!

Hoe staat het met jouw Digitale Transformatie?

YOU GAC
Growing Together