Ondersteuning van de volledige student journey én meer

Innovatieve Cloud CRM software

Het binden en behouden van relaties in de onderwijsmarkt is van cruciaal belang. De volledige reis die studenten en cursisten doorlopen in de verschillende fases van de student journey vormen de basis van Education365. Onze slimme software richt zich niet alléén op de student of cursist maar op alle relaties die voor een onderwijsinstelling van belang zijn.

Door de inzet van Education365 hebben onderwijsinstellingen de mogelijkheid om het 360 graden klantbeeld op te bouwen, persoonlijk te communiceren met de verschillende doelgroepen en zoveel mogelijk waarde te creëren voor de instelling en haar relaties.

Eén van de grootste voordelen, is dat onze oplossing gebaseerd is op Dynamics 365 CRM van Microsoft. Naast de ondersteuning van onderwijsprocessen die Education365 standaard biedt, is het mogelijk de inrichting uit te breiden en aan te passen naar eigen behoefte. Education365 draait volledig in de cloud, waardoor deze software altijd up-to-date is met de laatste functionaliteiten.

Education365
Starter

Ideaal voor onderwijsinstellingen die de eerste stap in relatiebeheer willen zetten. Start vandaag nog met het vastleggen van relevante klantinformatie!

 • Opleidingscatalogus voor het vastleggen van diverse soorten opleidingen
 • Relatiebeheer van (potentiële) studenten tot alumni
 • Werving van stageplaatsen en vastleggen van stagecontracten
 • Ondersteuning van het verkoopproces voor maatwerk en incompany trainingen
 • Beschikbaar op Dynamics 365 CRM
 • Onder andere uit te breiden met Power BI en Portalen
€ 31,50
per gebruiker
per maand
Meest gekozen
Education365
Plus

Wil jij de volgende stap zetten met het opbouwen van het 360 graden klantbeeld? Deze oplossing biedt meer procesondersteuning voor verschillende functies vanuit één centraal systeem.

€ 51,-
per gebruiker
per maand
Education365
Enterprise

Ben jij de toekomstgerichte onderwijsinstelling, of wil je dat worden? Dit is het pakket dat jou helpt je ambities waar te maken.

 • Bevat alles van Education365 Plus
 • Volledige Intakemanagement en Inschrijvingsdossier
 • Uitgebreide processen voor de verschillende fases van de student journey
 • Uitgebreide rapportages en managementinformatie
 • Administratie van lidmaatschappen en donaties
 • Volledige opleidings- en arbeidshistorie van alumni
 • Beschikbaar op Dynamics 365 CRM en te integreren met Dynamics 365 Marketing
 • Onder andere uit te breiden met Power BI, Customer Voice, Dynamics 365 Business Central en Portalen
€ 70,50
per gebruiker
per maand

Education365 ondersteunt relatiebeheerprocessen voor onderwijsinstellingen

360 graden klantbeeld

Volg de student vanaf het moment dat deze interesse toont in een opleiding tot en met afstuderen. En behoud ook na afstuderen een goede relatie met de alumnus door waarde te leveren aan de professional.

Alle relevante relaties

Zorg dat álle relaties van je instelling in beeld zijn. Laat medewerkers samenwerken in één softwaresysteem zodat iedereen gebruik kan maken van de meest volledige en actuele informatie die vastgelegd is.

Studiekeuzebegeleiding

Help de potentiële student met het vinden van de juiste opleiding. Communiceer persoonlijk en met relevante informatie. De student én instelling zijn gebaat bij de juiste student op de juiste plek.

Stages en bedrijven

Een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van studenten is de praktijkvorming. Stageplaatsen vastleggen, stagematching en het contact met stagebiedende bedrijven zijn daarom van groot belang.

Alumnimanagement

Werk aan het bouwen van een relatie die zowel de alumnus als instelling waarde biedt. Van het versturen van gepersonaliseerde nieuwsbrieven en het organiseren van evenementen, tot het aanbieden van vervolgonderwijs en het inzetten van de alumnus als ambassadeur.

Optimaliseer je verkoopproces

Van verkoopkans tot factuur, het proces wordt volledig ondersteund in één pakket. Het verkoopproces is eenvoudig te integreren in Education365 met een financieel pakket. Hiermee heb je beter grip op maatwerk- en incompanytrainingen.
Weten wat onze software voor jouw onderwijsinstelling kan betekenen?
We sparren graag over je uitdagingen!

Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en je kan helpen met het Digitaal Transformeren? Wij hebben de dagelijkse uitdagingen van productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners vertaald in onze standaardoplossingen speciaal voor jouw branche. Benieuwd hoe we jouw bedrijf samen verder laten groeien? Neem contact met ons op.

Interesse in onze software?

Wouter helpt je graag verder!

YOU GAC
Growing Together