ERP voor accountants

Van prospect tot cash in één geïntegreerd systeem

Vanaf het eerste contactmoment met een (potentiële) klant wil je op een eenvoudige manier alle informatie vastleggen op één centrale plek. De klantacceptatieprocedure moet succesvol doorlopen zijn op het moment dat de eerste offerte wordt geaccepteerd. Offertes worden gebaseerd op standaard projecttemplates en prijslijsten, hetgeen de handelingssnelheid ten goede komt. Het proces van urenschrijven en goedkeuren mag zo weinig mogelijk effort kosten en moet leiden tot een versnelling van de facturatie. Met onze software voor accountantskantoren, PSA365, kan het allemaal. Naadloze integratie met de financiële administratie zorgt voor automatische boekingen van OHW, interbilling en facturen vanuit het juiste bedrijf. Uiteraard geven dashboards alle gewenste managementinformatie.

De voordelen van onze ERP voor accountants op een rij

Waarom? Daarom!

  • Een centraal systeem waar alle klantdata bij elkaar komt
  • Ondersteuning van het volledige bedrijfsproces van prospect tot cash
  • Innovatief systeem gebaseerd op de huidige standaarden in de markt
  • Altijd en overal werken doordat het systeem in de Cloud beschikbaar is
  • Gemaakt voor accountants
  • Altijd up-to-date managementinformatie
De juiste ERP software voor accountants
Onze oplossingen
PSA365
Accountancy

Het meest complete pakket gespecialiseerd voor accountantskantoren. Verbeter het klantacceptatieproces en de WTA-registratie. Dankzij natuurlijke personen houd je je contactenbestand overzichtelijk.

€ 62,50
per gebruiker
per maand
Software die speciaal ontwikkeld is voor accountantskantoren

ERP voor accountants ontwikkeld door GAC en Microsoft

GAC is één van de grootste Microsoft-partners van Nederland met jarenlange ervaring in de accountancy. Daarom weten we heel goed wat nodig is. Samen met Microsoft is de software specifiek voor accountantskantoren ontwikkeld.

Consultants van GAC kennen de accountancy branche en weten precies waar deze software het verschil kan maken. Verwacht geen jaknikkers, maar proactieve consultants die je zullen voorzien van een gedegen advies. Uiteraard voeren we projecten gestructureerd uit en na een project kan altijd de hulp van de servicedesk worden ingeroepen. Deze is 24/7 bereikbaar. GAC gaat een duurzame relatie aan met haar klanten, een relatie waarin de klant centraal staat.

Wil jij ook gespecialiseerde ERP voor jou accountants?
Kies voor de beste software voor jouw accountantskantoor

Met deze ERP software van GAC en Microsoft, speciaal voor accountantskantoren, is jouw organisatie beter in staat om de groeiambities waar te maken. Benieuwd of onze software ook wat is voor jouw accountantskantoor? Neem dan contact met ons op. Mignon beantwoordt graag al je vragen.

Mignon vertelt je graag meer over onze ERP voor accountants!

Laat je vraag achter

YOU GAC
Growing Together