Maximaal grip op kwaliteit en traceerbaarheid met ProBatch365

Cloud ERP software die voldoet aan de strenge eisen uit de markt

Wanneer jij op zoek bent naar bedrijfssoftware die voldoet aan strikte compliancy-eisen haal je met ProBatch365 de juiste oplossing in huis. Je hebt volledig inzicht in tracering en verwerkt je data conform de veiligheidsnormen in je branche. Of het hierbij gaat om het verbeteren van je kwaliteitsprocessen, het behalen van efficiency in je productieprocessen van je recepturen of het integreren van het beheer van gevaarlijke stoffen in je ERP systeem, met ProBatch365 verbeter je al jouw bedrijfsprocessen.

Eén van de grootste voordelen, is dat je ook altijd blijft voldoen aan de eisen uit de markt. ProBatch365 maakt namelijk gebruik van de rijke functionaliteit van Dynamics 365 Business Central. De diverse uitdagingen die jij tegenkomt in je branche, zijn vertaald in de ProBatch365 oplossing. Zo blijf jij je concurrenten binnen de farmaceutische en chemische industrie een stap voor. ProBatch365 draait volledig in de cloud, waardoor deze software altijd up-to-date is met de laatste functionaliteiten, specifiek voor jouw branche.

ProBatch365

Dé oplossing voor bedrijven in de food, chemie en pharma, om bedrijfsprocessen te innoveren. Volledig modulair op te bouwen, zodat je alleen dát afneemt wat voor jouw organisatie relevant is.

€ 40,
Vanafprijs
per gebruiker, per maand

ProBatch365 innoveert de bedrijfsprocessen voor de farmaceutische en chemische industrie

Volledig beheer van batches

Eén van de fundamenten voor bedrijven in de batchverwerkingsindustrie is batch management. Tracking, status, houdbaarheid, batchsplitsing en voorraadverplaatsing – alles wat nodig is manage je vanuit je ERP.

Volledig GMP gecertificeerd

Wanneer jij dagelijks te maken hebt met Good Manufacturing Practice, kortweg GMP, heb je software nodig die je helpt bij het voldoen aan de GMP-eisen, zoals het werken met elektronische handtekening of de audit trail.

Recepturen, van R&D tot productie

Van het R&D proces tot het vrijgeven van recepturen voor productie. Stuur het aan vanuit je ERP. Definieer je productspecificaties en beheer efficiënt actieve ingrediënten en grondstoffen.

Beheer van gevaarlijke stoffen

Integreer het beheer van gevaarlijke stoffen in je ERP-systeem. Maak gebruik van de mogelijkheid om kenmerken van gevaarlijke stoffen te borgen, zodat je deze kan gebruiken in al je relevante bedrijfsprocessen.

Optimaliseer je handelsproces

Maak complete prijscalculaties of borg commissieafspraken. Dankzij leverbeoordeling weet je precies hoe klanten en leveranciers opereren. Zorg vervolgens voor een optimaal magazijnproces, door de geïntegreerde scan oplossing te gebruiken en het werken met een opslagstrategie, dragers en geoptimaliseerde pick routes.
Weten wat onze software voor jouw branche kan betekenen?
We sparren graag over je uitdagingen!

Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en je kan helpen met het Digitaal Transformeren? Wij heb de dagelijkse uitdagingen van productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners vertaald in onze standaardoplossingen speciaal voor jouw branche. Benieuwd hoe we jouw bedrijf samen verder laten groeien? Neem contact met ons op.

YOU GAC
Growing Together