Wij ondersteunen accountants

Accountancykantoren groeien. Enerzijds door meer collega’s aan te nemen, anderzijds door vaker met derden samen te werken. Die groei vraagt om extra ondersteuning. Samen met Microsoft hebben wij daar PSA365 voor ontwikkeld.

PSA365 ondersteunt alle standaardtaken van accountancykantoren en voegt daar unieke extra’s aan toe. Het helpt bestaande klanten tevreden houden via relatiebeheer en stroomlijnt acquisitie door verkoopkansen centraal vast te leggen.

Gebruiksvriendelijkheid speelt de hoofdrol. Gegevens registreer je waar mogelijk automatisch. Offertes transformeren zich na acceptatie tot project. Afgeronde projecten vertalen zichzelf door naar factuur. Van Lead tot Cash kun je rekenen op ondersteuning van PSA365.

YOU GAC
Growing Together

Identificeer nieuwe klanten automatisch

PSA365 legt alle activiteiten rondom een klant vast. Stuurt een onbekende organisatie een offerteverzoek? De gegevens in de mail worden omgezet naar een mogelijke nieuwe klant. Met behulp van Company.info vult PSA365 automatisch de bedrijfsgegevens aan. Optioneel wordt gelijktijdig een creditcheck uitgevoerd. Zo heb je snel én automatisch toegang tot betrouwbare informatie over de nieuwe klant.

Geef acquisitie en executie van new business de ruimte met PSA365

In één beweging van offerte naar factuur

Offertes baseer je op gegevens en berekeningen uit PSA365. Resultaten uit het verleden gaan zo mee met inschattingen voor de toekomst. Gaat de klant akkoord? Dan wordt de offerte achter de schermen omgezet tot een project. Alle geoffreerde diensten en materialen zijn daar al in opgenomen. Je vult de startdatum in en kan aan de slag. Project afgerond? Dan gebruik je de informatie die je hebt verzameld om de factuur op te stellen.

Stroomlijn relatiebeheer met PSA365

Verkoopkansen vastleggen

Voorkom dubbel werk door je klantbestand zuiver en up-to-date te houden. Leg verkoopkansen en andere klantgegevens automatisch vast.

Registreer DGA met meerdere bedrijven

Door onderscheid tussen persoon en functie te maken, is het mogelijk om zonder duplicaten DGA’s met meerdere bedrijven te registreren.

Werk met moderne regels

Registreer en factureer de kosten van een project, de prijzen van gebruikte producten én abonnementskosten.

360 graden klantbeeld

Leg vast wat er speelt bij de klant. Zet die informatie automatisch om in te nemen acties en te volgen aandachtspunten.

Versterk PSA365 met add-ons

Haal nog meer uit je gegevens! Integreer Spotler, LinkedIn, Company.info en andere informatiediensten met jouw werkomgeving.
Je bent normaal altijd welkom bij GAC
Maar nu heel even digitaal
De koffie staat normaal altijd voor je klaar bij GAC, maar op advies van het RIVM tijdelijk even niet. Om ons steentje bij te dragen tegen verspreiding van het Corona-virus houden we sociale afstand. Minder gezellig? Zeker! Maar van iedere uitdaging kun je ook een kans maken. Ervaar bijvoorbeeld nu alvast één aspect van de Digitale Transformatie: samenwerken op afstand. Stuur een berichtje en wij verwelkomen je op de videochat.
Edwin optimaliseert jouw bedrijfssoftware

Hoe soepel kom jij van uur tot factuur?

YOU GAC
Growing Together