Sales

Het hebben van een zo compleet mogelijk klantbeeld, is voor een verkoper van cruciaal belang. In de praktijk is belangrijke klantinformatie vaak versnipperd opgeslagen binnen meerdere systemen. Hoe zorg je er dan alsnog voor dat je verkoper zo min mogelijk hoeft te switchen tussen die verschillende systemen? Tijdens de Masterclass CRM voor Sales laten we het zien.
Schrijf je via onderstaande button in voor de Masterclass op 21 november. 

Service

Verhoog de klanttevredenheid en breidt uw dienstverlening uit. Bekijk de mogelijkheden van klantportalen, casemanagement en entitlements. De kers op de taart is onze gegevensanalyse. Bekijk hoe een 360 graden klantbeeld uw dienstverlening (en ook sales en marketing) versterkt. Bekijk de on demand webinar of laat uw gegevens achter voor de volgende masterclass. 

Marketing

Voor ze op uw radar staan, vinden uw klanten u al. Uw marketeers willen op het juiste moment inspelen op die klantreizen. Ontdek hoe slimme campagnetools binnen Dynamics 365 CRM hierbij helpen. Denk aan geïntegreerde marketinglijsten, campagne management en de MailPlus Connector. Bekijk het on demand webinar of laat uw gegevens achter voor de volgende masterclass.

Susan staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together