Gebruikt u Dynamics 365 CRM en verzendt u al e-mailnieuwsbrieven of serviceberichten met Spotler of overweegt u om dit te gaan doen? Met de unieke Spotler connector van GAC Business Solutions beschikt uw Microsoft Dynamics 365 CRM omgeving over een naadloze integratie met de e-mail marketingoplossing Spotler. De connector synchroniseert moeiteloos gegevens. Hiermee beschikt u over oneindig veel mogelijkheden om in te spelen op de reis die uw prospects en klanten afleggen naar de aanschaf van uw producten en diensten. Omdat u realtime beschikt over actuele contactgegevens reduceert u de kans op fouten en bespaart u tijd.

Snellere marketing, betere resultaten

Hoe werkt de CRM Spotler Connector?

Marketeers willen verschillende doelgroepen voorzien van de juiste content op het juiste moment. De Spotler Connector voor Microsoft Dynamics 365 CRM zorgt ervoor dat u in staat bent om snel, effectief en foutloos marketinglijsten van Microsoft Dynamics 365 CRM over te zetten naar Spotler. Daarnaast kunt u met de Spotler Connector voor Microsoft Dynamics 365 CRM vanuit de contactpersoonskaart direct vooropgezette e-mailers versturen.

Gerichte marketingboodschappen

Met de Spotler Connector synchroniseert u gegevens uit uw Microsoft Dynamics 365 CRM omgeving real-time met Spotler. U profiteert op een eenvoudige manier van de kracht van uw Dynamics 365 CRM applicatie en de executiepower van Spotler. Met de connector gebruikt u de meest uiteenlopende informatie uit uw systeem om doelgroepen te voorzien van gerichte marketingboodschappen. Het bewerkelijke proces rondom het exporteren en importeren van Excel-sheets met prospectgegevens is verleden tijd.

Haal marketinginformatie terug naar Dynamics 365 CRM

De connector haalt responsdata van een mailing, zoals ‘bounces en clicks’, uit Spotler en plaatst het in Dynamics 365 CRM. Verkopers, accountmanagers en marketeers zien zo in één oogopslag op contactpersoon-niveau welke interactie er is geweest naar aanleiding van een emailshot en kunnen hier direct op inspelen. In Dynamics 365 CRM gebruikt u deze feedback direct als nieuw segmentatiecriterium. Daarmee stelt u eenvoudig lijsten samen van inschrijvingen voor een seminar of van prospects die geklikt hebben op bepaalde links in een mailer. Ook activeert u zo automatische follow-up activiteiten waardoor u inzicht krijgt in de customer journey van uw prospects en klanten. De mogelijkheden voor het terug laten lopen voor informatie in uw database zijn eindeloos. De consultants van GAC gaan graag met u in gesprek om de beste oplossing voor uw marketinguitdagingen te bespreken.

Automatische campagnes & profielverrijking

Door de koppeling tussen Microsoft Dynamics 365 CRM en Spotler is het mogelijk om direct mailers te versturen vanuit Dynamics 365 CRM. Denk aan een welkomsttraject voor nieuwe klanten of prospects die iets hebben gedownload. De mailers die in Spotler zijn opgesteld en klaar staan voor persoonlijke verzending worden eenvoudig vanuit de contactkaart in Dynamics 365 CRM met de juiste triggers (workflow) vanuit Microsoft Dynamics 365 CRM aangestuurd. Informeer ook naar de mogelijkheden om data in Microsoft Dynamics 365 CRM visueel weer te geven middels dashboards in Microsoft PowerBI.

Technische informatie

De connector is geschikt vanaf Microsoft Dynamics CRM Online (versie 8) en maakt gebruik van de REST API van Spotler. De connector is ontwikkeld door GAC Business Solutions, gecertificeerd Microsoft-partner en partner van Spotler. Gebruikt u een oudere Microsoft Dynamics CRM? Neem dan contact op met een van onze consultants voor meer informatie voor de mogelijkheden voor uw organisatie. GAC is de enige Microsoft Dynamics CRM partner die deze koppeling aanbiedt op basis van de REST API.

Setup maximaal 2 dagen bij een standaard mapping

GAC Spotler Connector Voordelen

Relatiebeheer (CRM)

Uitschrijvingen automatisch uitsluiten 

Automatische bounce-notificatie en afhandeling via CRM weergaven

Instant synchronisatie

Verhoog de ‘hitratio’ door gesynchroniseerde velden in Spotler met Microsoft Dynamics 365 CRM. Bij veranderingen in Microsoft Dynamics 365 CRM verandert automatisch de veld-informatie in Spotler. Hierdoor beschikt u altijd over een up-to-date database met de meest recente prospectinformatie.

Express Versie 1.1
Setup maximaal 2 dagen
Enterprise Versie 1.1
Op aanvraag
Initiële quickstart setup
Opt-in/opt-out
Bounce afhandeling
Mailer Business Intelligence in CRM
Rolgebaseerde segmentsynchronisatie
Instant synchronisatie
Maatwerk variabelen
Marketing dashboard
Campaign Triggers

Spotler

Spotler is gestart in 2004 en is één van de meest gebruikte, professionele e-mail marketingapplicaties in Nederland voor het midden en topsegment (2500+ klanten). Het product is van Nederlandse bodem, wordt door een groot team van 25 toegewijde medewerkers ontwikkeld en door inmiddels 130+ service partners gedistribueerd. De filosofie achter Spotler is dat het product compleet, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar moet zijn. Spotler heeft het doel om online marketing voor elke organisatie mogelijk te maken.

Susan staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC
Growing Together