This is not password protected
DATUM
20/05/2020
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
GoToWebinar
Terug naar evenementen overzicht

Webinar: Power Automate in de praktijk

Hoe kun je standaard en terugkerende processen volledig automatiseren? Op die vraag geven Rob Kuijpers en Charon Konings antwoord tijdens dit webinar.

Power Automate is onderdeel van het Power Platform en zit standaard in Dynamics 365. Het is een krachtig middel om processen, binnen en buiten het Microsoft ecosysteem, volledig te automatiseren.

Ben jij benieuwd hoe je je processen kunt automatiseren, in combinatie met andere modules binnen Dynamics 365 (zoals Dynamics 365 Sales en Business Central)? Schrijf je dan snel in voor dit webinar.

Heb je geen Dynamics 365 Sales of Business Central? Dan kan je nog steeds Power Automate gebruiken om processen te automatiseren, we laten je graag zien hoe.

10.00 10.15
Introductie platform
10.15 11.00
Concrete toepassingen en praktische voorbeelden
Schrijf je in voor het webinar
Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Rob Kuijpers

GAC Business Solutions

Rob vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van front office processen zoals marketing, sales en customer service. Rob heeft jarenlang ervaring in het CRM vakgebied en brengt deze over in de vorm van demo’s, masterclasses, webinars en video’s. Met passie en enthousiasme brengt hij techniek en business uitdagingen bij elkaar.

YOU GAC
Growing Together