This is not password protected
DATUM
09/03/2021
TIJD
09:30 - 10:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

Hoe kies je als IT-dienstverlener een strategie die past in de huidige digitale wereld en tegelijk ook je klant centraal stelt?

COVID-19 heeft ervoor gezorgd dat de digitale transformatie met zo’n 7 jaar versnelt, zo stelt McKinsey & company in een nieuwe studie. De belangrijkste redenen:

  • Er is een veranderde klantverwachting en behoefte
  • Samenwerken op afstand is noodzakelijk
  • Data beveiliging wordt nog belangrijker

Een goed moment om je strategie als IT-dienstverlener onder de loep te nemen. Hoe gaat jouw organisatie om met deze veranderingen? Zijn de juiste tools hiervoor in handen?

In dit webinar laten we je zien hoe PSA365 als springplank fungeert voor een versnelde digitale transformatie. In een half uur tijd nemen we je mee in de ontwikkelingen in de markt en laten we zien hoe je hier met de standaard software hier inspeelt.

09.30 09.40
Wat we zien in de markt: de invloed van COVID-19
09.40 09.45
Samenwerken op afstand
09.45 09.50
Geen centraal klantbeeld (360 graden klantbeeld)
09.50 10.00
Demo PSA365
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE.
Susan Pijnenburg

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

Mignon Coenen

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Martijn van Laarhoven

GAC Business Solutions

Martijn vervult binnen GAC de rol van sales professional en werkt dagelijks met de oplossingen die GAC kan bieden. Hij is binnen GAC voor onze (toekomstige) klanten het aanspreekpunt voor het CRM vakgebied. Tijdens demo’s en webinars deelt Martijn zijn kennis uit de praktijk.

YOU GAC
Growing Together