This is not password protected
DATUM
14/12/2020
TIJD
16:00 - 17:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Al jaren wordt er gesproken over het feit dat accountants steeds meer moeten digitaliseren om mee te gaan met de tijd. Het is echter ook een bekend feit dat door de enorme drukte hiervoor weinig tijd wordt vrijgemaakt. De noodzaak is immers minder aanwezig wanneer er genoeg declarabele uren geschreven worden. Om nog maar te zwijgen over de complexiteit en de expertise die er nodig is. Reindert Doorn (oprichter van DOCCO) is blij om te zien dat er het afgelopen jaar een stroomversnelling heeft plaatsgevonden. Door Corona hebben kantoren inzicht gekregen dat bepaalde processen sneller en beter kunnen, aldus Reindert Doorn.

Met de komst van het Microsoft Platform is het voor veel accountantskantoren een stuk eenvoudiger geworden om een stap in de juiste richting te zetten. Wat kan het platform bieden voor jouw kantoor? Waarom is het verstandig om hier op in te stappen?

Deze vragen en nog veel meer zullen we tijdens het webinar aan bod laten komen. In het webinar nemen we je mee in de mogelijkheden van Power BI, Power Automate en Power Apps.
Zijn dit termen die je voor de eerste keer hoort? Klik dan hier voor meer informatie.

Wat komt er deze middag allemaal aan bod?

16.00 16.20
Reindert Doorn (DOCCO en Power Platform) bespreekt waarom juist nu het moment is om in te stappen op het Power Platform.
16.20 16.40
Mignon Coenen (GAC) – Hoe gebruik ik Power BI binnen mijn kantoor?
16.40 17.00
Charon Konings (GAC) – Hoe automatiseer ik standaard processen met Power Automate?
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE.
REINDERT DOORN

DOCCO

Reindert begeleidt dagelijks accountantskantoren als adviseur of interim projectmanager. Hij heeft een achtergrond in informatica en specialiseerde zich in project-, verandermanagement en lean IT. Het herontwerpen of verbeteren van het processen binnen accountantskantoren is zijn corebusiness! Hij is daarbij actief betrokken bij het begeleiden van kantoren in het gebruik van het Microsoft Power Platform.

MIGNON COENEN

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

CHARON KONINGS

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

ALEX FRIJTERS

GAC Business Solutions

Alex is binnen GAC het commerciële aanspreekpunt voor de organisatie die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond en ervaring vanuit de financiële sector weet hij wat er speelt. Hij denkt graag mee hoe processen middels digitalisatie beter ingericht kunnen worden om op die manier de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

YOU GAC
Growing Together