0499 58 28 27 Support

Partners GAC

Growing Together
Microsoft
GAC

Verwezenlijk doelen, dromen en ambities

Organisaties over de hele wereld bereiken meer dankzij de producten van Microsoft. Mensen verbeteren zich beroepsmatig en persoonlijk. Met nieuwe tools verwezenlijken ze doelstellingen die voorheen onmogelijk leken. Microsoft betreedt nieuwe markten, analyseert technologische tendensen en speelt daarop in.
Sana Commerce
GAC

Maak e-Commerce eenvoudig

Sana Commerce is een e-commerce platform voor Microsoft Dynamics NAV. Wij maken er online retail web store (B2C) en sales portals (B2B) mee. De complete set van aanvullende diensten en samenwerkingsverbanden die Sana Commerce aanbiedt is essentieel om succesvol online te ondernemen.
Siemens
GAC

Planning optimalisatie

Om je resources zo optimaal mogelijk te kunnen inzetten is het belangrijk goed inzicht te krijgen in de capaciteit en de behoefte zodat deze twee op elkaar afgestemd kunnen worden. GAC heeft gekozen om een strategische samenwerking met Siemens aan te gaan. Op deze manier kunnen we met Siemens Opcenter APS onze klanten de juiste oplossing bieden.

Je bent normaal altijd welkom bij GAC

Maar nu heel even digitaal
De koffie staat normaal altijd voor je klaar bij GAC, maar op advies van het RIVM tijdelijk even niet. Om ons steentje bij te dragen tegen verspreiding van het Corona-virus houden we sociale afstand. Minder gezellig? Zeker! Maar van iedere uitdaging kun je ook een kans maken. Ervaar bijvoorbeeld nu alvast één aspect van de Digitale Transformatie: samenwerken op afstand. Stuur een berichtje en wij verwelkomen je op de videochat.
Anoeska staat voor je klaar

Meer weten over onze partners?

YOU GAC

Growing Together