ProBatch365

Dé oplossing voor bedrijven in de food, chemie en pharma, om haar bedrijfsprocessen te innoveren. Volledig modulair op te bouwen, zodat je alleen dat afneemt wat voor jouw organisatie relevant is.

€ 40
per gebruiker
per maand

ProBatch365

Ben je toe aan de volgende stap in het digitaal transformeren van jouw bedrijf in de chemische en farmaceutische industrie? ProBatch365 is dé oplossing voor jouw organisatie. Doordat ProBatch365 volledig modulair op te bouwen is, kijken we graag samen met jou hoe we jouw bedrijfsprocessen kunnen ondersteunen en innoveren. Zou je graag een passende aanbieding ontvangen? Onze specialisten helpen je graag op weg! Samen bepalen we hoe het pakket eruit dient te zien, wat afgestemd is op jouw wensen. In een demo laten we je graag de toegevoegde waarde zien! Zo kan jouw bedrijf direct van start met het automatiseren van de processen in een volledige cloud ERP oplossing.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Vul je gegevens in met eventuele vragen en/of opmerkingen. We staan graag voor je klaar!

YOU GAC
Growing Together