Medical365 Enterprise

Dé oplossing voor toeleveranciers in de medische sector die te maken hebben met hulpmiddelenbeheer en eventueel productie. Volledig modulair op te bouwen, zodat je alleen afneemt wat voor jouw organisatie relevant is.

Bevat alles van Medical365 Plus inclusief:

€ 76,-
per gebruiker
per maand

Medical365 Enterprise

Ben je toe aan de volgende stap in het digitaal transformeren van jouw bedrijf in de medische sector? Medical365 Enterprise is het pakket voor jou, wanneer je te maken hebt met het beheer van hulpmiddelen en/of geavanceerde productie processen. We kijken graag samen met jou hoe we jouw bedrijfsprocessen kunnen ondersteunen en innoveren. Zou je graag een passende aanbieding ontvangen? Onze specialisten helpen je graag op weg! Samen bepalen we hoe het pakket eruit dient te zien, wat afgestemd is op jouw wensen. In een demo laten we je graag de toegevoegde waarde zien! Zo kan jouw bedrijf direct van start met het automatiseren van de processen in een volledige ERP oplossing.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Vul je gegevens in met eventuele vragen en/of opmerkingen. We staan graag voor je klaar!

YOU GAC
Growing Together