Zoeken

4 low code Power Apps templates voor productiebedrijven

Low code Power Apps voor jouw productiebedrijf. In dit artikel laten we je 4 concrete voorbeelden zien, hoe je processen kan digitaliseren door de inzet van Power Apps.

Verhaal lezen

How To: Maak gebruik van low code Power Apps om grijpvoorraden tijdig aan te vullen

In deze how to leggen we je uit hoe de inzet van een low code Power App je papieren processen zoals het aanvullen van grijp voorraden op de werkvloer kan innoveren en digitaliseren. Zonder kennis van programmeren klik jij zo een low code app in elkaar, geïntegreerd met Dynamics 365 Business Central.

Verhaal lezen

GAC lanceerde Production 365 voor productiebedrijven

Binnen de maakindustrie is het niet de vraag of je cloud wil omarmen, maar wanneer je hem kan omarmen. GAC haalt met de lancering van Production365 de laatste drempel weg. Ieder productiebedrijf kan alle facetten van het productieproces hiermee optimaliseren.

Verhaal lezen

Gaat jouw voorkeur uit naar automatisering of robotisering?

Wanneer we het hebben over het digitaliseren van processen, kunnen we dat eigenlijk op een aantal manieren aanpakken. Echter kom je al snel uit bij het automatiseren of robotiseren van processen. Wat is het verschil en wanneer pas je wat toe?

Verhaal lezen

Powerapps voorbeelden: zet ideeën om in oplossingen

Steeds meer bedrijven adopteren meerdere tools uit het Power Platform. Ook wij merken dat het lastig is om alle mogelijkheden die dit platform biedt, te overzien. Hierdoor is het voor bedrijven soms ingewikkeld om de juiste tools te kiezen voor bepaalde processen. Wij helpen je daar graag bij! Lees er hier meer over.

Verhaal lezen
YOU GAC
Growing Together