Zoeken

Toekomstbestendige accountancy: AI en efficiëntie met PSA365

Ontdek hoe digitalisering en AI de accountancysector transformeren. Leer hoe tools zoals PSA365 jouw kantoor efficiënter en strategischer kunnen maken. Zet de eerste stap naar een toekomstbestendige accountancy. Innovatie begint vandaag!

Verhaal lezen

AI Prompts in het Power Platform – een nieuwe manier van automatiseren

In de snel veranderende wereld van technologie introduceert Microsoft een innovatieve functie in het Power Platform: AI Prompts. Chat GPT volledig geïntegreerd in je favoriete Power Platform oplossingen, zoals Power Apps en Power Automate. In dit blog gaan we wat meer in op deze nieuwe functionaliteit en wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen.

Verhaal lezen

10 dingen die jij direct kunt toepassen om tijd te besparen in Business Central

Je kostbare tijd voor de juiste dingen gebruiken? Met behulp van Dynamics 365 Business Central kun je bedrijfsprocessen optimaliseren en de productiviteit verhogen. In dit blog lees je meer over 10 handige tips en trucs om je dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en je de vrijheid geven om je te concentreren op belangrijke taken.

Verhaal lezen

Verslag van Microsoft Ignite 2023

Copilot, Copilot, Copilot en nog eens Copilot. Dat was de afdronk van de deelname aan Ignite 2023 in Den Haag. Bewustwording van, vertrouwen in en nieuwsgierig naar AI zijn belangrijkste inzichten die de zusterbedrijven van The Digital Neighborhood deze dag gekregen hebben. Lees in dit blog de ervaringen van Charon en Rob.

Verhaal lezen

Wat is Copilot eigenlijk?

Sinds de komst van ChatGPT wil elk bedrijf 'iets met AI' doen. Door de technologie van Microsoft is het nu gemakkelijker dan ooit om snel en veilig AI-toepassingen te implementeren binnen je ERP en CRM applicatie. Deze toepassingen stimuleren innovatie, verbeteren de klantenservice en verhogen de winstgevendheid.

Verhaal lezen

Technologische revolutie in accountancy: hoe AI jouw kantoor transformeert

De wereld van accountancy is in beweging. De verwachtingen van klanten en toezichthouders liggen hoog en het vinden van toptalent is een voortdurende uitdaging. Maar de belangrijkste ontwikkeling biedt zich aan als een kans: de nieuwste technologieën die je in staat stellen om jouw accountantskantoor naar een hoger niveau te tillen.

Verhaal lezen

Het Power Platform: dé oplossing voor onder andere Millennials en Gen Z binnen je organisatie

Worstel je met het maken of zoeken naar oplossingen die je gebruikers helpen succesvol te zijn? De vraag naar gerichte applicaties is nog nooit zo hoog geweest. Combineer dat met een tekort aan personeel, en dan is het niet gek dat de vraag naar applicaties vijf keer zo groot is als wat afdelingen realistisch gezien kunnen leveren. Het Power Platform zorgt voor hét verschil.

Verhaal lezen

Vanaf nu te luisteren, de No Code podcast show van GAC Business Solutions

Wat doe je als je een geweldig idee hebt om je team productiever te maken met een app, een geautomatiseerd proces of data om te toveren tot inzichten? Met het Power Platform van Microsoft kan jij zelf de meest geweldige apps, workflows en dashboards maken zonder ook maar een regel code te hoeven schrijven. Leer alles over het Power Platform in onze nieuwe No Code podcast.

Verhaal lezen

5 voorbeelden om je uitgaande serviceprocessen mobiel te maken met Power Apps

Heb je binnen jouw organisatie te maken met uitgaande serviceprocessen voor het beheer of onderhoud van geleverde artikelen? Lees dit blog waarin we 5 voorbeelden geven hoe je je uitgaande serviceprocessen uit je ERP systeem mobiel kan maken.

Verhaal lezen

Verhoog de efficiëntie en klanttevredenheid met de hulp van intelligente chatbots

Wanneer je bezig bent met het verhogen van de efficiëntie van je medewerkers en organisatie kan je niet meer om deze nieuwe trend heen: de inzet van chatbots! Lees meer over chatbots én de voordelen ervan in dit blog.

Verhaal lezen

Doe meer met minder met behulp van het Power Platform

Het Power Platform is een low code (/no code) platform, waardoor iedereen er technisch gezien mee aan de slag kan. Benieuwd hoe je jouw organisatie meer laat doen in minder tijd? Lees ons blog.

Verhaal lezen

Verhoog je kwaliteit door digitale productie inspecties met Production365 en Power Apps

Wanneer je complexe goederen produceert is het belangrijk om op de juiste momenten de juiste controles of inspecties te doen. Hoe zorg je er nou voor dat je dit op een slimme manier toepast, waarbij je voor de maximale kwaliteitsgarantie kan gaan? In dit blog geven we je antwoord op deze vraag.

Verhaal lezen

Klantevent 2022 – eventverslag

Na twee jaar uitstel door de pandemie, kon GAC op 21 juni van dit jaar eindelijk weer live een klantendag organiseren. Met als titel ‘Transitie naar de cloud, de laatste ERP-implementatie’ beloofde het een inspirerende en vooral ook uitdagende dag te worden.

Verhaal lezen

Ervaar de kracht van Production365 en Power Apps op het Business Software Event

Op 31 mei zijn we met GAC aanwezig op het Business Software Event voor de maakindustrie. Een onafhankelijke platform waar digitaliseringsvraagstukken voor de maakindustrie centraal staan.

Verhaal lezen

Verbeter de samenwerking met je leveranciers dankzij een leveranciersportaal

Verbeter de samenwerking met je leveranciers dankzij een leveranciersportaal. Jouw organisatie maakt op deze manier gebruik van de juiste informatie. Lees meer over de praktijkvoorbeelden in dit blog.

Verhaal lezen

Alles wat je moet weten over de New Commerce Experience

Microsoft heeft besloten per 1 maart 2022 haar licentieprogramma te wijzigen. In deze blog lees je meer over de belangrijkste wijzigingen.

Verhaal lezen

CPQ: versnel je offerteproces door offerteconfiguratie met Power Apps 

Het opstellen van kwalitatief goede offertes in korte tijd kan soms uitdagend zijn. Lees in dit blog hoe je offerteconfiguratie toepast met Power Apps om je offerteproces te verbeteren.

Verhaal lezen

Versnel de digitale transformatie met het Power Platform

Van idee naar oplossing met het Power Platform voor jouw groothandel of online retail organisatie. Lees 5 concrete praktijkvoorbeelden van digitale transformatie versnellers.

Verhaal lezen

Slimme chatbots toevoegen op je website of webshop, met Power Virtual Agents

Steeds vaker is je website of webshop het startpunt voor het eerste klantcontact. Een eerste indruk laat je kun je maar één keer achterlaten, dus zorg voor een gestroomlijnd communicatiemoment door de inzet van chatbots. Lees in dit blog waarom de Power Virtual Agents jouw perfecte klantenservice medewerker worden.

Verhaal lezen

Webinar: Ontdek de toekomst van de accountant met Power Platform

Hoe kun je als accountskantoor je voordeel doen met de Digitale Transformatie? Op die vraag werd deze week door Microsoft en GAC antwoord gegeven.

Verhaal lezen

What’s New Microsoft Power Platform – Release Wave 1 2021

Benieuwd wat de Release Wave 1 2021 van het Power Platform voor je in petto hebt? In dit artikel nemen we je mee in de belangrijkste vernieuwingen die vanaf april 2021 beschikbaar komen!

Verhaal lezen

3 voorbeelden van Power Apps voor handelsbedrijven en online retailers

Benieuwd hoe wij Power Apps vertalen naar concrete applicaties, die groothandels en online retailers dagelijkse slimmer laten werken? In dit blog tonen we je 4 voorbeelden.

Verhaal lezen

4 low code Power Apps templates voor productiebedrijven

Low code Power Apps voor jouw productiebedrijf. In dit artikel laten we je 4 concrete voorbeelden zien, hoe je processen kan digitaliseren door de inzet van Power Apps.

Verhaal lezen

How To: Maak gebruik van low code Power Apps om grijpvoorraden tijdig aan te vullen

In deze how to leggen we je uit hoe de inzet van een low code Power App je papieren processen zoals het aanvullen van grijp voorraden op de werkvloer kan innoveren en digitaliseren. Zonder kennis van programmeren klik jij zo een low code app in elkaar, geïntegreerd met Dynamics 365 Business Central.

Verhaal lezen

GAC lanceerde Production 365 voor productiebedrijven

Binnen de maakindustrie is het niet de vraag of je cloud wil omarmen, maar wanneer je hem kan omarmen. GAC haalt met de lancering van Production365 de laatste drempel weg. Ieder productiebedrijf kan alle facetten van het productieproces hiermee optimaliseren.

Verhaal lezen

Gaat jouw voorkeur uit naar automatisering of robotisering?

Wanneer we het hebben over het digitaliseren van processen, kunnen we dat eigenlijk op een aantal manieren aanpakken. Echter kom je al snel uit bij het automatiseren of robotiseren van processen. Wat is het verschil en wanneer pas je wat toe?

Verhaal lezen

Powerapps voorbeelden: zet ideeën om in oplossingen

Steeds meer bedrijven adopteren meerdere tools uit het Power Platform. Ook wij merken dat het lastig is om alle mogelijkheden die dit platform biedt, te overzien. Hierdoor is het voor bedrijven soms ingewikkeld om de juiste tools te kiezen voor bepaalde processen. Wij helpen je daar graag bij! Lees er hier meer over.

Verhaal lezen
YOU GAC
Growing Together