WEMO

Meer inzicht in wat de klant wil

WEMO maakt productielijnen vanuit flexibele modules. De organisatie kenmerkt zich door een drive voor snelheid, groei en ontwikkeling. Zij zetten de Digitale Transformatie in om de degelijke machines waar zij bekend om staan op slimmere wijze te bouwen. Door meer te richten op standaardmodules, kunnen zij beter aan de klantvraag voldoen. Met innovatieve technologie en een op medewerkers georiënteerde bedrijfscultuur vergaren zij meer inzicht in wat de klant wil.

WEMO aan het woord

Jeff Hagelen, managing director WEMO:

“Snelheid, groei ontwikkeling. Dat proberen we bij WEMO te bereiken. WEMO is een speciaal machinebouwer. Van origine waren wij een traditioneel georiënteerd bedrijf waar het ging om goede, snelle degelijke machines bouwen. Dat doen we nog steeds, maar dan met meer compassie en empathie voor de medewerkers. Wij moeten snappen wat de klant wil. Om dat te bereiken is het voor ons bedrijf heel belangrijk om te snappen wat onze medewerkers willen.”

Koen Broeders, business controller van WEMO:

“Als controller vind ik het belangrijk dat wij zicht hebben op onze strategie. Daarom hebben we gekozen voor het Dynamics NAV platform. Het stelt mij en mijn team in staat om onze strategie te monitoren in real-time en bij te sturen waar nodig. Het Dynamics-platform stelt ons daarnaast in de gelegenheid om in de toekomst uit te breiden met behulp van Power Apps. Dat zorgt dat we bij de standaard blijven maar wel kunnen blijven groeien.”

Jeff Hagelen:

“Wij hebben gekozen voor GAC als partner omdat zij de juiste ervaring en competenties hadden om ons scherp te houden in het mooie project dat we samen draaien. Wij hebben specifiek voor Dynamics gekozen omdat het een platform is wat ons terug naar de standaard brengt. De standaard is voor ons belangrijk, vooral omdat het de mogelijkheid biedt om uit te breiden. De combinatie van GAC samen met Dynamics is voor ons een mooi fundament voor de groei die wij gaan doormaken.”

Arjan helpt je op weg

Stap over op een standaardoplossing

Hoe meer je werkt met standaardmodules en -producten, hoe effectiever je de klant van dienst kan zijn. Dit verbetert zowel jouw doorloopsnelheid als de kwaliteit van je producten. Ondersteun de standaard door te kiezen voor een standaardoplossing. Microsoft Dynamics 365 Business Central bevat alle onderdelen die een organisatie nodig heeft om effectief te innoveren. Het draait volledig in de cloud en blijft altijd up-to-date. Wil je een persoonlijke touch toevoegen? Daar is het Power Platform voor. Nieuwsgierig? Neem contact op, Arjan denkt graag met je mee.

YOU GAC
Growing Together