Optimale ondersteuning van je processen met het juiste inzicht

Financiering in de zorg

Als zorgaanbieder heb je niet alleen te maken met zorg gerichte wet- en regelgeving. Als bedrijf heb je ook te maken met alle ondernemersaspecten binnen de zorg. Oplopende kosten, lagere vergoedingen en daardoor afnemende marges… En dat in een markt waarin steeds meer per behandeling wordt vergoed dan per dienst en product. Je hebt inzicht nodig in de kosten en opbrengsten van jouw organisatie. Medical365 biedt je optimale procesondersteuning. Deze ERP oplossing is gebaseerd op Business Central en biedt je precies de ondersteuning en inzicht die jij nodig hebt. Zo kun je de juiste keuzes maken, bekrachtigen en bewaken.

Logistiek in de zorg

Optimale supply chain ondersteuning in de zorg

Toeleveranciers in de zorg hebben complexe logistieke processen met vaak kostbare en op maat gemaakte producten. Misschien heb je zelfs te maken met meerdere voorraadlocaties zoals magazijnen, winkels en depots. Of heb je veel voorraden bij en van derden. Een flink pakket aan uitdagingen… En nee zeggen tegen een acute zorgvraag, dat is geen optie. De oplossing? Medical365.

Deze software biedt je een rijke ondersteuning voor zorgspecifieke logistieke processen. Voer hierin je depotbeheer en assetbeheer ter ondersteuning van je consignatievoorraden. Houd ook verhuurde of uitgeleende producten bij, inclusief de bijbehorende service en onderhoud. Ondersteun je collega’s op de weg met transport- en serviceplanning, en je collega’s in het magazijn met magazijnscanning. Allemaal via een handige app!

Optimale, branchespecifieke supply chain ondersteuning

Verrijk je bedrijfsanalyses

De juiste inzichten op het juiste moment

Je wil écht goed inzicht in je bedrijfsprocessen. Zodat je ze kan bewaken, maar ook de juiste keuzes kan maken. Voor zorgkosten zijn specifieke vereisten verbonden aan dit inzicht. Denk daarbij aan de marge per behandeling, per cliënt. Wanneer je goed inzicht hebt in zorgkosten, kan je deze data gebruiken om de meest toegepaste oplossing per soort behandeling vast te stellen. Mede daardoor kun je met minder artikelen en tegen lagere kosten, betere zorg aanbieden. Je profiteert dan namelijk van een lagere voorraadwaarde en betere prijsafspraken.

Verrijk je bedrijfsanalyses met zorgspecifieke doorsnedes op Business Central aangevuld met Medical365. Maak vervolgens inzichtelijke analyses met Power BI en gebruik deze als basis voor meetbare kostenreductie en bedrijfsprocesbeheersing.

Inzicht in de toekomst

Welke lering kan worden getrokken uit het verleden?

Inzicht in de toekomst is goud waard. Zo kun je de juiste strategische en tactische keuzes maken. Je hebt alleen geen glazen bol… Gelukkig beschikt je bedrijf al over een schat aan informatie. Informatie waarmee je trends kan ontdekken op basis van statistische modellen. Deze modellen geven een blik op de toekomst én een beter inzicht in de huidige situatie. Met aanvullende data over bijvoorbeeld demografische gegevens en ziektebeelden kun je deze analyses verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan de verwachte toename aan zorgbehoefte op basis van een progressieve ziekte als diabetes.

Met Power BI, zorgspecifieke gegevens uit Medical365 en onze kennis van DataScience kunnen we deze data, gericht op jouw situatie, rapporteren en interpreteren. Hierdoor kun jij nog beter inspelen op de toenemende zorgvraag.

Jacco helpt je graag verder!

Beheers toename in de zorgkosten

YOU GAC
Growing Together