Is de planning in lijn met de werkelijkheid?

Grip op geschreven uren en zicht op budget en voortgang

Het uitvoeren van projecten is een belangrijk onderdeel binnen je bedrijf, misschien zelfs wel het belangrijkste onderdeel. Dan is het vanzelfsprekend dat je daar de juiste aandacht aan geeft. Het plannen van projecten en het alloceren van de juiste mensen is een belangrijke basis. Maar tijdens de uitvoering wil je precies weten of je planning in lijn is met de werkelijkheid, zodat je op tijd bij kunt sturen en hierover tijdig kunt communiceren. Het is namelijk beter om de juiste feiten te communiceren en verwachtingen te scheppen dan hierover achteraf discussie te voeren. Door de juiste feiten te kennen, kun je grip houden op je project. En door grip te houden, is je klant tevreden.

Altijd inzicht in capaciteit

Maximaal benutten van de capaciteiten van je medewerkers

In projecten heb je verschillende mensen met diverse vaardigheden op wisselende momenten nodig. Dat wil je in goede banen leiden. Met PSA365 kunnen je medewerkers zelf hun vaardigheden invoeren en bijhouden middels een app. Op deze manier betrek je ze bij je bedrijf en zijn de vaardigheden altijd up-to-date en centraal beschikbaar. Tijdens het plannen van projecten in PSA365 kun je vervolgens de juiste mensen, op de juiste momenten en voor de juiste tijd inplannen. De juiste kennis en ervaring leiden tot een hogere productiviteit en je mensen zijn maximaal declarabel.

Koppel vaardigheden aan projecten

De juiste mensen op het juiste project

Zorg dat de juiste mensen met de juiste vaardigheden aan de juiste projecten worden toegewezen met behulp van de geïntegreerde planningstool. Maximaliseer het gebruik van resources en wijs eenvoudig de juiste mensen aan projecten toe. Het is gemakkelijk om vaardigheden te rangschikken met de bekwaamheden die voor een project gevraagd zijn. Met behulp van de planningstool kun je de planning stroomlijnen en beschik je over een actueel inzicht in de beschikbaarheid van resources. Breng de vraag vanuit projecten en het aanbod van medewerkers eenvoudig bij elkaar!

Alle contactmomenten opgeslagen

Alle informatie centraal

Voordat een project van start gaat bij een klant is er een verkooptraject geweest. Daarnaast heeft de afdeling marketing waarschijnlijk ook al veelvuldig contact met de klant gehad. En wat te denken van de afdeling service die na een succesvol project antwoord geeft op de vragen van de klant? Allemaal zeer waardevolle informatie die van belang is voor het succesvol uitvoeren van een project. Alle contactmomenten en documenten kun je in PSA365 terugvinden in het 360° klantbeeld dat centraal beschikbaar is. Op deze manier heeft iedereen in je organisatie alle informatie altijd bij de hand.

Laagdrempelig inzicht

Grip op geschreven uren

Klanten eisen snelle en accurate informatie. Volstrekt logisch want zij krijgen uiteindelijk een factuur van de uren die zijn gemaakt. Als je centraal je project in detail hebt gepland en de uren worden geschreven, is het geven van inzicht aan je klant een stuk makkelijker geworden. Met de Power BI dashboards die onderdeel zijn van PSA365 kun je op elk gewenst moment de klant het inzicht geven waar behoefte aan is. Zonder dat je telkens veel tijd moet spenderen aan moeilijke pivot tabellen in Excel. De Power BI dashboards laten altijd de actuele stand van zaken zien. Door het laagdrempelig verkrijgen van inzicht in het verloop van je projecten kun je grip houden. Daarnaast je klanten goed informeren op basis van de meest accurate feiten en cijfers. En dat levert succesvolle projecten en tevreden klanten op.

Susan helpt je graag verder!

Ook alleen nog maar succesvolle projecten?

YOU GAC
Growing Together