Vlekkeloze backoffice integratie met je webshop

Haal het maximale uit je webshop

Er zijn vele content managementsystemen op de markt, om het maximale uit je webshop te halen. Of je nu gebruik maakt van Magento, Cloudsuite, Shopify of Sana Commerce, uiteindelijk hebben ze allemaal één ding gemeen. Ze zijn niet gemaakt voor het afhandelen van backoffice processen, om de orders te verwerken, de juiste voorraad in te kopen of de administratie op orde te houden. Met Trade365 ga jij zorgeloos je backoffice automatiseren en haal jij dé best-of-breed oplossing in huis!

Je webshop en backoffice in dienst van je e-commerce strategie

Integreer ieder type webshop

Heb jij reeds een webshop of wil je er één starten? Wij helpen onze klanten met het invullen van hun e-commerce strategie. Focus jij je met jouw webshop op de B2C markt dan zijn er tal van sterke webshopsystemen beschikbaar die ervoor zorgen dat jij het maximale resultaat kunt behalen. Maar iedere order zal moeten worden geleverd en uiteindelijk dient de juiste voorraad aanwezig te zijn om geen nee te hoeven verkopen. Dankzij de geavanceerde integratie mogelijkheden van Trade365, kun jij iedere webshop aansluiten. Zo maak je gebruik van alle voordelen die Dynamics 365 Business Central met de Trade365 oplossing te bieden heeft.

Een webshop voor zowel voor B2B als B2C e-commerce

Haal alles uit je B2B e-commerce strategie

Heb jij als online retail organisatie ook te maken met een B2B e-commerce strategie? Binnen het klantenbestand van GAC Business Solutions zien we een grote diversiteit aan klanten met online retail activiteiten. Of jij nu een pure player bent of daarnaast (ook) je klanten middels een B2B kanaal bedient, bij GAC ben je aan het juiste adres. Bij B2B e-commerce zien we hele andere vraagstukken terugkomen, waarbij prijs- en kortingsafspraken, raamcontracten en beschikbare voorraad in de toekomst belangrijke vraagstukken worden. Met Sana Commerce hebben we een gestandaardiseerd product in huis, waarmee je eenvoudig een klantportaal of B2B webshop koppelt aan Trade365.

Webshop en applicatie integratie zonder problemen

Integreren zonder maatwerk

Integraties tussen verschillende applicaties kunnen complexe vraagstukken worden. En wat als jij een integratie net iets slimmer zou willen maken of anders zou willen invullen? Dankzij het integratieplatform uit Trade365 standaardiseer je je integratie. Bijkomend voordeel is dat je gebruik kan maken van de componenten uit het Power Platform waarmee je standaard 400+ applicaties kan connecteren! Dus of je geautomatiseerd notificaties wilt versturen, of mensen in Teams op de hoogte wil brengen van een order, je haalt de tools in huis om dit naar wens eenvoudig aan te passen.

Martijn helpt je graag verder!

Ook je webshop integreren met je backoffice?

YOU GAC
Growing Together