Microsoft Power Apps demo

Een introductie tot Power Apps

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power Apps? In deze speciale videoreeks, leggen we je in een zestal video’s uit wat Power apps is, laten we je kennis maken met het product en leren je hoe je zelfstandig je eerste Power App kan maken. Zo ben jij direct op de hoogte van de belangrijkste basisfuncties. Als je benieuwd bent wat deze bedrijfssoftware voor jouw organisatie kan betekenen, dan horen we dat graag.

Handige Power Apps training video's

Demo Power Apps - deel 1

Wat is Power Apps?

De eerste vraag die wellicht in je opkomt: wat is Power Apps nu eigenlijk? Wat kan ik er nou mee en waarom zou ik het binnen mijn bedrijf gaan gebruiken? Wat is no code en low code? In deze video krijg je antwoord op deze vragen. Kortom, de basis om verder aan de slag te kunnen.

Demo Power Apps - deel 2

Start je gratis proefversie van Power Apps

Dit is de tweede video om Power Apps te leren kennen. Je kan al heel eenvoudig aan de slag als je een Office 365 of Dynamics 365 licentie in je bezit hebt. Hoe dat werkt lees je in onze FAQ. Heb je deze licenties niet? Dan leggen we in deze video uit hoe je een gratis proefversie bemachtigd, zodat je Power Apps zelf kan gaan uitproberen.

De basis is er, tijd om met Power Apps aan de slag te gaan

Demo Power Apps - deel 3

Hoe werkt Power Apps: schermen, templates en functies

Je weet nu wat Power Apps is en hoe je het zelf kan gaan gebruiken. Tijd voor een echte introductie met deze software. In deze video gaan we je de echte basics uitleggen. Welke schermen kent Power Apps en wat zie je daar nou op? Maar Power Apps kent ook diverse templates, om snel met voor gedefinieerde apps aan de slag te gaan. Handige functies die je vervolgens aan je app toe voegt, nemen we je tot slot ook nog kort in mee.

Demo Power Apps - deel 4

Maak zelf je 1e Power Apps

Tijd om je eerste echte Power App te gaan maken. Wellicht vraag je je af welk proces moet je dan gaat innoveren met een Power App. Lees ook eens dit blog, waarin we je wat tips geven hoe je hiervoor een slimme business case opstelt. In deze video starten we met een eenvoudige app, die je binnen 10 minuten zelf bouwt zonder ook maar één letter code.

Deel je Power App in je organisatie en innoveer bedrijfsprocessen

Demo Power Apps - deel 5

Publiceer en deel je Power App

Wanneer je Power App klaar is, wil je deze natuurlijk door meerdere mensen in je organisatie laten gebruiken. In deze video vertellen we je hoe je omgaat met verschillende versies en uiteindelijk de app publiceert en deelt met anderen. De eindgebruiker kan de app ook eenvoudig op zijn mobiel gebruiken. Hoe dat werkt, laten we je ook zien in deze video.

Demo Power Apps - deel 6

Automatiseer acties in je Power App met Power Automate

De basics heb je onder de knie, maar nu wil je echt je processen slimmer gaan maken en het liefst zo veel als mogelijk automatiseren. Doordat Power Apps onderdeel is van het Microsoft Power Platform, werkt deze ook naadloos samen met tools als Power Automate. Hoe je slimme acties toevoegt aan je app door de inzet van Power Automate, laten we je zien in deze video.

Charon beantwoordt graag jouw vragen over Power Apps

YOU GAC
Growing Together