This is not password protected
DATUM
16/03/2021
TIJD
15:30 - 16:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

De wereld evolueert van bezit naar gebruik. Die verschuiving is overal om je heen zichtbaar, of het nu gaat om auto’s, telefoons of cv-ketels. Die verschuiving zie je ook duidelijk terug in je serverpark. Van bezit naar huur. Die trend is niet te stoppen, omdat de voordelen groot zijn. De vraag is, wanneer stap jij in?

De impact van COVID-19 op de digitale transformatie van bedrijven is groot. In dit artikel lees je hoe een pandemie een digitale revolutie veroorzaakt. Hoe gaat jouw organisatie hiermee om?

In een reeks webinars laten we met inspirerende voorbeelden zien wat er op het vlak van bedrijfssoftware is veranderd sinds de laatste jaren en hoe de huidige pandemie het omarmen van de digitalisatie heeft versneld.

15.30 15.45
Microsoft aan het woord
15.45 16.20
Voorbeelden uit de praktijk
16.20 16.30
Licentievoordeel
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Charon Koning

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Rob Kuijpers

GAC Business Solutions

Rob vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van front office processen zoals marketing, sales en customer service. Rob heeft jarenlang ervaring in het CRM vakgebied en brengt deze over in de vorm van demo’s, masterclasses, webinars en video’s. Met passie en enthousiasme brengt hij techniek en business uitdagingen bij elkaar.

YOU GAC
Growing Together