This is not password protected
DATUM
10/11/2020
TIJD
10:00 - 11:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Maak je inkomende factuurstroom beheersbaar en handel onkosten eenvoudig af

  • Is de handmatige invoer van facturen en documenten een echte rompslomp?
  • Wil je tijd besparen bij het afhandelen en goedkeuren van inkomende documenten?
  • Wil je graag een beter overzicht van de bedrijfskosten?
  • Wil je graag een efficiëntere verwerking en registratie van bedrijfskosten?
  • Wil je graag uitgaven en ritregistraties kunnen goedkeuren op ieder gewenst moment?
  • Volg dan het webinar en wij laten je zien hoe dat kan!

Breng de automatisering van je inkomende factuurstroom naar een hoger niveau door PDF en XML facturen rechtstreeks in Business Central te verwerken, door gebruik te maken van Document Capture 365. Het proces van het ontvangen en registreren van het document tot aan het goedkeuren, het boeken en uiteindelijk ophalen van eerder verwerkte documenten zullen de revue passeren. Daarnaast laten we zien hoe je medewerkers snel en eenvoudig onkosten en ritregistraties kunnen declareren met Expense Management 365, hoe deze vervolgens goed verwerkt worden en hoe creditcard transacties verwerkt kunnen worden middels de veelomvattende oplossing voor het beheren van bedrijfskosten.

10.00 10.10
Introductie
10.10 10.50
Maak je inkomende factuurstroom beheersbaar met Document Capture 365
10.50 11.30
Handel eenvoudig kosten en ritregistraties af met Expense Management 365
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE.
Mignon Coenen

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Susan Pijnenburg

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

YOU GAC
Growing Together