Een ERP systeem voor je webshop

Optimale orderverwerking met onze software

Een webshop starten is vaak geen probleem, maar ervoor zorgen dat je deze slim kan laten groeien kan uitdagend zijn. Een naadloze integratie met een backoffice systeem is hierbij een vereiste. Je content managementsysteem zorgt voor de optimalisatie van de presentatie van je webshop aan de klant, een online Retail ERP oplossing zorgt ervoor dat je je online beloftes kunt nakomen. Zodat je “vóór 23.30 uur besteld, morgen in huis”, ook na kunt komen. Dankzij de oplossingen van GAC is een order zonder handwerk bekend in Business Central. Afhankelijk van de complexiteit van je logistieke processen, kun je deze vervolgens direct opnemen in je uitlevervoorstellen of aanbieden bij je logistiek partner. Je boekhouding is daarmee direct op orde, doordat je de geregistreerde betalingen vanuit je payment service providers inleest en verwerkt als een reguliere betaling op een factuur.

Een foutloos orderverwerking proces

Lever je orders zonder fouten

Hoe groter je als online retail organisatie wordt, hoe meer structuur je in de processen moet aanbrengen om de snelheid van leveringen te kunnen garanderen zonder in te leveren op de kwaliteit. Door gebruik te maken van workflows uit Trade365, onze orderverwerking software, stroomlijn je alle processen en voer je volledig geautomatiseerde controles uit op een order. Zo houd je de volledige controle op de marges en voorkom je leveringen aan klanten die bekend staan als minder betrouwbaar in het betaal- of retourproces.

Orderverwerking met de juiste prijs en marge

Beloon je klanten

Steeds meer online retail bedrijven moeten zich op een bepaalde manier onderscheiden, om klanten aan zich te kunnen binden. Veel online retail bedrijven maken hiervoor gebruik van een bonussysteem, waarbij je klanten gaat belonen. Afhankelijk van de spelregels, kan het op termijn een behoorlijke voorziening worden die je klanten tegoed hebben. Dankzij margebeheerfunctionaliteit uit Trade365 voorzie je deze uitgaven en heb je continu inzicht in de financiële impact hiervan. Op het moment dat je met één of meerdere webshopsystemen gaat werken, wordt het centraal beheren van je promoties een uitdaging. Hiervoor heeft GAC Business Solutions een functionaliteit toegevoegd, om het leven voor jou als online retailer gemakkelijker te maken. Zo maak je eenvoudig acties aan voor mix & match of promoties, zoals een 3-halen-2betalen actie. Allemaal in je orderverwerking software!

Gebruik de beste orderverwerking software

Kom je leverbeloftes na

Een andere manier om onderscheidend te zijn, is klanten de mogelijkheid te bieden artikelen te bestellen van producten die je nog niet op voorraad hebt. Het kan complex worden om hier grip op te houden als je geen software gebruikt die deze zorgen uit handen neemt. Dankzij Trade365 kun je gebruik maken van zogenaamde speciale orders, om direct webshop orders in te kopen bij je leverancier en naar wens te laten dropshippen. Maar ook als je met bijvoorbeeld seizoenartikelen werkt, wil je de mogelijkheid op een pre-sale bieden aan je klanten. Dankzij het overzichtelijke order planbord, heb je continu inzicht in leveringen die mogelijk in gevaar komen doordat er wijzigingen zijn in de vraag- of aanbodzijde. Wijzigingen heb je met één druk op de knop genotificeerd aan je klant.

Transparatie en orderverwerking

Houd je klant altijd op de hoogte

Op het moment dat een order in je systeem zit, is hij nog niet direct bij je klant. De consument wil steeds sneller weten wat de status is van zijn of haar levering. Voorkom vele belletjes of mailtjes richting je support desk en stroomlijn dit proces met het integratieplatform van Trade365. Hierdoor kun je volledig geautomatiseerd notificaties versturen aan je klanten. Zo weet hij of zij direct wanneer een order is geaccepteerd, de artikelen zijn gepickt en wat de laatste status is van de levering door een automatische notificatie van de track & trace code. Jij hebt daarnaast een volledig inzicht in het betaalgedrag van je klant. Door de betalingen vanuit je payment service provider automatisch te verwerken richting Business Central, heb je binnen no time je administratie op orde.

Martijn helpt je graag verder!

Meer weten?

YOU GAC
Growing Together