Alle aandacht naar je webshop

Als Online Retailer kun je jouw business nog beter optimaliseren als jouw Back-End ERP systeem perfect gekoppeld is aan de webshop. Heb je nu veel handmatige administratie ofwel zit je te tikken in plaats van te klikken. Mis je het inzicht van jouw inkoopzendingen of heb je geen controle over jouw marges? GAC Business Solutions kan je hierbij helpen! Met standaard Back-End software van Microsoft en Trade365 ontzorgen wij jou, waardoor jij je volledige focus kan houden op je webshop.

Werk met een gestandaardiseerd platform

Ontzorg Finance, Operations en Logistiek met één integrale oplossing.

Inzicht in Finance en Operations

Versnel processen in de keten, dankzij realtime inzicht in orderstromen en voorraden.

Maak orderpicking efficiënter

Handel orders sneller af. Richt je warehouse in op basis van loopgegevens, heftruckroutes en voorraadstatus.
Arco Struik, Directeur

123 autoparts en moederbedrijf Rhenoy Groep

“Voor onze frontend maken wij gebruik van een niche product gericht op de auto onderdelen branche. Met dit platform kunnen onze klanten (B2C en B2B) aan de hand van een kenteken direct de juiste onderdelen zoeken en bestellen. Voor de logistieke afwikkeling hebben wij gekozen voor het Microsoft Dynamics 365 platform. Dit fungeert voor ons als central data en applicatie platform. Middels webservices koppelen wij verschillende applicaties aan dit platform. Onze logistieke processen worden ondervangen door Business Central."

Richard Meijer, Manager Financiën

Mobiel.nl

“Mede in het kader van data-gedreven-werken wilden wij een volgende stap zetten met onze financiële software. Na een selectieprocedure viel onze keuze op Microsoft Dynamics 365 Business Central. In GAC hebben wij onze partner gevonden om slagvaardig en doeltreffend het migratieproject aan te gaan. We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat. We werken nu met veel plezier met de modernste software en profiteren van de integratie met PowerBI en Azure."

"Waar ik echt enthousiast over ben is de integratie met Power BI. Die stelt mij in staat op eenvoudige wijze meerdere databronnen te integreren, analyseren en visualiseren. We gebruiken dit zowel intern als extern, bijvoorbeeld tijdens evaluatiegesprekken met onze B2B klanten."

Arco Struik, directeur bij 123 autoparts en moederbedrijf Rhenoy Groep

Bekijk de video

B2B evaluatiegesprekken met behulp van Power BI

Voor Online Retailers zijn evaluatiegesprekken met B2B klanten cruciaal om grip te krijgen op groei. Wil jij ook weten hoe Arco Struik zijn operationele data met zijn (B2B) klanten deelt en analyseert? Charon legt in deze korte video uit hoe Power Bi je daarbij kan helpen.

Wil je meer weten over dit voorbeeld?

Laat je gegevens achter en we nemen contact op

YOU GAC
Growing Together