Liever direct bekijken hoe je ervoor staat?

Vul de Digitale Quickscan in

Waar moet je als organisatie aan denken bij het nieuwe digitale werken? Wij hebben de meest kritische punten voor je oriëntatie alvast voor je gebundeld. Vul de quickscan in en zie waar voor jouw organisatie de kansen liggen. We vergelijken de resultaten van jouw organisatie met andere IT dienstverleners en Consultancy bedrijven.

Welke uitdagingen spelen er in jouw organisatie?

Of het nu gaat om inzicht in je klanten, het verhogen van voorspelbaarheid of het werken met een versnipperd applicatielandschap, het zijn onderwerpen die we steeds weer tegenkomen bij IT dienstverleners en Consultancy bedrijven. Tijdens onze webinars laten we zien hoe PSA365 kan bijdragen aan de groei van jouw organisatie.

Benieuwd? Schrijf je in voor onze webinars of vul de quickscan in en wij helpen je een handje.

Leg klantcontact eenduidig vast en creëer een 360 graden klantbeeld.

Verhoog de slagingskans van je salesafdeling door beter inzicht in de status van offerte trajecten, de targets en daarvoor benodigde acties.

Met PSA365 krijg je als organisatie grip op uren en zicht op budget en voortgang.

Door meer grip op het saldo onderhanden werk en de geschreven uren, verhoog je de declarabiliteit én voorspelbaarheid van je organisatie

Neem afscheid van een versnipperde applicatielandschap en automatiseer taken.

Met PSA365 neem je afscheid van een versnipperd applicatielandschap en voer je handmatige acties zoals interbilling boekingen automatisch uit. Rapportages zijn altijd direct beschikbaar, vanuit verschillende systemen.
Wil je meer weten over deze onderwerpen?

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte

YOU GAC
Growing Together