Liever direct bekijken hoe je ervoor staat?

Vul de Digitale Quickscan in

Waar moet je als organisatie aan denken bij het nieuwe digitale werken? Wij hebben de meest kritische punten voor je oriëntatie alvast voor je gebundeld. Vul de quickscan in en zie waar voor jouw organisatie de kansen liggen. We vergelijken de resultaten van jouw organisatie met andere productiebedrijven.

Welke uitdagingen spelen er in jouw productiebedrijf?

Of het nu gaat om de integratie tussen CAD en ERP, de invloed van een spoedorder op de planning of het maken van winstgevende offertes. Het zijn onderwerpen die we steeds weer tegenkomen bij productiebedrijven. Production365 is de oplossing voor de innovatieve productiebedrijven. De processen omtrent offertes, engineering, productie, operatie en onderhoud sluiten naadloos op elkaar aan. Meer dan 100 bedrijven werken inmiddels met de productiesoftware van GAC.

Benieuwd? Schrijf je in voor onze webinars of vul de quickscan in en wij helpen je een handje.

 

Ben jij ook veel tijd kwijt om je stuklijst uit CAD in ERP te krijgen?

Production365 koppelt standaard aan CAD en kan via 3D-printing prototypes direct fysiek beschikbaar maken. Producten ontwikkel je op die manier samen met je klant.

Weet jij het effect van een spoedje op je productieplanning?

Prodution365 zorgt voor een uitgebalanceerde capaciteitsplanning. Je laat het productieproces kwalitatief en efficiënt verlopen en levert goederen daardoor op tijd.

Hoeveel tijd ben je nu kwijt voor die winstgevende Word offerte?

Vanuit een flexibele configuratietool kom je snel tot een goede, concurrerende offerte. Die stuur je met bijbehorende tekeningen naar je klant, de voorcalculatie neem je automatisch op in je ERP.
Wil je meer weten over deze onderwerpen?

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte

YOU GAC
Growing Together