0499 58 28 27 Support

YOU GAC

Growing Together

Met Sure Step kies je voor een gestructureerde aanpak.

Onze voorkeur ligt bij standaardoplossingen. Dat maakt zowel updaten als implementeren beter beheersbaar. De Sure Step methodiek van Microsoft speelt daar handig op in. Het legt de voorspelbare delen van implementaties vast. Dat maakt de kosten van een project vooraf beter inzichtelijk.

SureStep maakt scherpere planning mogelijk. Dat vertaalt zich in een snellere implementatie. Ook is er ruimte om meer aandacht aan personalisatie te schenken. Omdat Sure Step een internationale gebruikte methodiek is, maakt het samenwerken eenvoudiger. Bedrijven die met Sure Step werken kunnen eenvoudiger processen op elkaar afstemmen.

verhaal
01

Met Sure Step vernieuw je in zes stappen je ERP-omgeving

Optimale match met jouw organisatie

Key users maken het verschil

Tijdens de implementatie werken we hecht samen met mensen uit jouw organisatie. Deze key users leren de software al tijdens de ontwikkeling gebruiken. Andersom geven zij feedback om een optimale match met jouw organisatie te garanderen. Na live-gang fungeren de key users als vraagbaak voor de organisatie. Vanzelfsprekend staan onze mensen klaar om ze in die taak te ondersteunen.

Train bij GAC Educational Services en haal meer uit je bedrijfssoftware.

GAC Educational Services

Opleidingen en trainingen

Wil je meer halen uit je bedrijfssoftware? GAC Educational Services biedt opleidingen en trainingen aan. Je kunt in Oirschot gebruik maken van onze volledig uitgeruste trainingslokalen. Als het je beter uitkomt bij jou op locatie, kunnen onze mensen ook daar trainingen verzorgen. Voor welke optie je ook kiest, je bent verzekerd van Nederlandstalig, up-to-date lesmateriaal.

Je bent altijd welkom bij GAC

De koffie staat klaar
Waar ligt jouw ambitie? Zoek je een sparringpartner die kan meedenken over Digitaal Transformeren? Wij helpen productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners groeien. Benieuwd hoe Growing Together voor jou kan werken? Kom langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Wij staan voor je klaar.
Anoeska staat voor je klaar

Vragen over jouw bedrijfssoftware?

YOU GAC

Growing Together