Waarom MFA?

Veiligheid en bescherming van gegevens zijn van het grootste belang bij GAC Business Solutions. Wanneer je je contact-, adres- of bankgegevens invult op een website of webshop, vertrouw je op de beveiligingsmaatregelen van de betreffende organisatie om de risico’s op datalekken tot een minimum te beperken. Het bieden van een veilige online werkomgeving is dan ook onze voortdurende inzet op het gebied van IT.

Identiteitsbevestiging bij inloggen
Een cruciale stap hierin is het bevestigen van je identiteit tijdens het inloggen, om er zeker van te zijn dat jij daadwerkelijk degene bent die je beweert te zijn. Bij GAC Business Solutions hanteren we standaard Multi Factor Authentication (MFA) voor al onze medewerkers.

MFA inschakelen voor Guest Users
Als klant van GAC Business Solutions heb je ook toegang tot een deel van onze online omgeving. De accounts die hiervoor worden gebruikt worden Guest Users genoemd. Om te borgen dat ook deze aan onze veiligheidseisen voldoen hebben we besloten om vanaf 29-05-2023 MFA in te schakelen voor alle Guest Users.

Dit betekent concreet dat jij als gebruiker van onze online omgeving (bijv. Teams of SharePoint) eenmalig een aantal stappen moet doorlopen voordat je kunt inloggen. Na deze initiële setup zal elke inlogpoging bevestigd moeten worden.

Jouw veiligheid, onze prioriteit
Bij GAC Business Solutions nemen we jouw veiligheid en de bescherming van je gegevens serieus. Door middel van MFA zorgen we voor een extra laag beveiliging, zodat jij met een gerust hart kunt werken in onze online omgeving.

YOU GAC
Growing Together