Het GAC Portaal

Als klant van GAC Business Solutions en gebruiker van één van onze GAC-Apps, heeft u toegang tot de GAC Product Management websites, ofwel het GAC Portaal.

Het GAC Portaal bestaat uit vier onderdelen:

1) Documentatie
2) Ideeën
3) Template Store
4) Licentie Store*

Sinds kort tref je in de GAC Template Store Power Platform templates die je (gratis) kunt downloaden en gebruiken binnen je organisatie. Er zijn templates te vinden gebaseerd op PowerBI, Power Automate en Power Apps. Met deze templates kun je een snelle start maken met de verschillende onderdelen van het Power Platform om processen binnen je organisatie te automatiseren en efficiënter te maken.

Voor de GAC Template Store blijven we continu nieuwe templates ontwikkelen, dus houd het portaal met enige regelmaat in de gaten voor updates. Mocht je vragen of ondersteuning nodig hebben over de templates, dan staan onze consultants altijd voor je klaar!

We nodigen je graag uit om het GAC Portaal verder te verkennen – je toegangspoort tot gemak en verbeterde diensten – en daarmee onder andere te ontdekken wat de GAC Template Store jou te bieden heeft.

Heeft u een vraag? Bekijk via onderstaande button veelgestelde vragen, of laat via onderstaand formulier uw gegevens achter. Wij nemen graag contact met u op.

*De Licentie Store is helaas momenteel niet in gebruik. We verwachten dat het vanaf begin 2024 mogelijk is users te kopen en/of te deactiveren via de Licentie Store.

Laat hieronder uw gegevens achter

En wij nemen contact met u op

YOU GAC
Growing Together