BREAK-OUT SESSIES | RONDE 1

BREAK-OUT SESSIE

Production365 voor de maakindustrie

In deze sessie nemen we je mee in de mogelijkheden van de Production365 oplossing speciaal voor bedrijven in de maakindustrie. Ervaar onder andere de mogelijkheden op het gebied van CAD integratie, productie calculaties, uitgebreide projectenmodule en het digitaliseren van de tijdregistratie op de werkvloer.

 

 

BREAK-OUT SESSIE

Innoveer je handelsprocessen met Trade365

Speciaal voor handelsondernemingen hebben we enkele onmisbare functionaliteiten samengevoegd in de Trade365 oplossing. In deze sessie gaan we onder andere in op inkoopcalculaties, verkoopmargebeheer, internationale zendingen, RMA’s en het digitaliseren van het magazijn proces.

BREAK-OUT SESSIE

Voor een dubbeltje op de 1e rang met Dynamics 365 Sales

Een uitgekiend CRM proces is onmisbaar vandaag de dag. Dynamics 365 Sales is dé oplossing op het gebied van CRM, welke naadloos integreert met Business Central. In deze sessie nemen we je mee in de mogelijkheden op het gebied van relatiebeheer, ondersteuning van het verkoopproces en de integratie richting Business Central

BREAK-OUT SESSIES | RONDE 2

BREAK-OUT SESSIE

Business Intelligence: ervaar de mogelijkheden van Power BI

Alle data die wordt vastgelegd in je ERP of CRM systeem wel je slim kunnen gebruiken. Hiervoor is Power BI de oplossing. In deze sessie nemen we je mee in de mogelijkheden van Power BI, tonen we de mogelijkheden om Power BI te gebruiken in Business Central en inspireren we je met concrete voorbeelden voor handels- en productiebedrijven.

BREAK-OUT SESSIE

Digitaliseer & automatiseer: Power Apps & Automate in de praktijk

Flexibiliteit en aanpasbaarheid in een cloud omgeving. Dankzij de tools Power Apps en Power Automate zijn de mogelijkheden om je bedrijfsprocessen daadwerkelijk te innoveren legio. In deze sessie tonen we je wat de tools zijn en inspireren we je met concrete voorbeelden voor jouw onderneming.

BREAK-OUT SESSIE

Samenwerken met de Microsoft 365 apps vanuit het Dynamics 365 Business Central en Sales platform

Nagenoeg iedereen werkt al dagelijks in de cloud applicaties uit de Microsoft 365 suite. Maar wist je dat deze applicaties naadloos integreren met de Dynamics 365 Business Central en Sales apps? In deze sessie gaan we dieper in op de mogelijkheden met Teams, Outlook, Word, Excel en Sharepoint.

YOU GAC
Growing Together