Zoeken

Van contact naar conversie: 7 tips die zorgen voor een optimale online klantbeleving

Als jij als online retailer niet kunt voldoen aan de hoge klantverwachtingen, gaan ze naar je concurrent. Dat wil je niet. Maak daarom gebruik van de 7 tips die in dit blog zijn genoemd en zorg voor die optimale online klantbeleving.

Verhaal lezen

Een nieuwe kijk op online retail in een COVID wereld: 10 e-commerce trends

De intrede van COVID heeft de retail markt in sneltrein vaart veranderd. Wat is de nieuwe kijk op online retail? Lees de 10 trends.

Verhaal lezen

Boost het succes van je webshop dankzij mobiele WMS oplossing en Trade365

Een mobiele WMS-oplossing zorgt ervoor dat jouw organisatie slimmer kan werken en de efficiëntie en zichtbaarheid van bedrijfsprocessen verbeteren. Lees hoe dat werkt.

Verhaal lezen

Lancering nieuwe Business Central App, het GAC E-Commerce Platform

Inmiddels heeft GAC Business Solutions haar 14e app in de Appsource van Microsoft gelanceerd. Ditmaal is het het GAC E-Commerce Platform. Lees in dit blog waarom jij het nodig hebt

Verhaal lezen

3 tips om de klanttevredenheid te vergroten dankzij supply chain management

Hoe draagt supply chain management bij aan een hogere klanttevredenheid? In dit blog geven we je 3 tips, hoe jij je klanttevredenheid naar het volgende niveau kan tillen!

Verhaal lezen

COVID-19: hoe een pandemie de digitale transformatie van het bedrijfsleven veroorzaakt

De impact van COVID-19 op de digitale transformatie van bedrijven. In dit artikel lees je hoe een pandemie een digitale revolutie veroorzaakt. Hoe speel jij hier op in?

Verhaal lezen

Hoe zorg ik voor een optimaal Product Informatie Management systeem?

Hoe beheer ik al mijn data van artikelen, leveranciers en prijslijsten op een uniforme manier? De oplossing hiervoor is een Product Informatie Management systeem. In dit artikel leggen we je uit wat een Product Informatie Management systeem inhoudt, hoe je met Trade365 of Production365 van GAC Business Solutions al een groot deel van je PIM behoeftes kunt invullen en wanneer je de stap naar een separaat PIM systeem zou moeten maken.

Verhaal lezen

Optimaliseer je klachtenprocedure en verhoog je klanttevredenheid

Hoe gaat jouw organisatie om met haar klachtenprocedure? Ieder bedrijf heeft er mee te maken. Daar waar mensen werken, worden zo nu en dan ook fouten gemaakt. Het gaat er uiteindelijk om hoe deze klachten worden opgelost. Benieuwd wat Trade365  van GAC Business Solutions hierin kan betekenen? In dit artikel vertellen we hoe je dankzij de RMA-module en aanvullende Trade365 & Microsoft Power Platform tools jouw klachten kunt ombuigen in kansen!

Verhaal lezen

Mis geen inkomsten meer: 24 uur per dag bereikbaar met Power Virtual Agent

Mensen willen laagdrempelig contact zoeken met bedrijven en ook nog eens snel antwoord. Om 10 uur 's ochtends, maar ook om 3 uur 's nachts. Wanneer dat bij jouw bedrijf niet mogelijk is, kun je veel inkomsten mislopen. Gelukkig biedt Microsoft de uitkomst met de Power Virtual Agent. Wij vertellen je er graag meer over.

Verhaal lezen

4 tips om je B2B klanten een B2C klantervaring te geven

Je zou het misschien niet zeggen, maar er zitten veel overeenkomsten tussen B2B en B2C marketing. We geven je 4 tips om je B2B klanten een B2C ervaring te geven!

Verhaal lezen

Marktplaatsen, één van de B2B e-commerce trends van 2021

Ontdek hoe jouw productiebedrijf in contact kan komen met meer klanten in lokale en internationale markten via de trend in e-commerce land: marktplaces!

Verhaal lezen

Joolz maakt winkelen voor retailers eenvoudig

Hoe makkelijker de bediening, hoe tevredener de klant. Dat is niet alleen het bestaansrecht van webshops voor consumenten, maar ook voor die van retailers. Kinderwagenproducent Joolz heeft daarom in september haar twee webshops vernieuwd. De online winkels voor retailers in zowel de VS als Europa, zijn opnieuw opgebouwd en ingericht. Het aanbod is makkelijker te overzien en de informatie altijd juist.

Verhaal lezen

Whitepaper – Hoe haal ik meer uit mijn B2B e-commerce

Wist u dat 83 procent van alle professionele inkopers voorafgaand aan een order online onderzoek doet? Van de professionele B2B-inkopers koopt 62 procent al producten online. Forrester Research verwacht dat de online B2B e-commerce markt tussen nu en 2020 verdubbelt ten opzichte van die voor B2C. Is uw e-commerce oplossing klaar voor deze groei? GAC heeft een nieuwe whitepaper gepubliceerd waarin wij kansen en voordelen bekijken, en tips geven om meer uit uw huidige e-commerce oplossing te halen.

Verhaal lezen

Webwarenhuis fonQ live met Microsoft Dynamics NAV van GAC

GAC heeft bij fonQ.nl Trade+ geïmplementeerd; een volledige ERP-oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Het webwarenhuis - dat compleet is in wonen, koken en tuin - verwerkt vanaf nu via Trade+ automatisch dagelijks gemiddeld 2.500 orders die via de webshops binnenkomen. Daarnaast vervangt de aanwezige business-logica in Trade+ delen van de bestaande interfaces en is de klantenservice volledig overgestapt op de servicemodule binnen Trade+.

Verhaal lezen
YOU GAC
Growing Together