Microsoft Power Automate demo

Een introductie tot Power Automate

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power Automate? In deze speciale videoreeks, leggen we je in een zestal video’s uit wat Power Automate is en welke verschillende flows je kan maken. We lichten een aantal basis principes uit, waardoor je laagdrempelig kennis maakt met het product en leer je hoe je zelfstandig je eerste cloud flow kan maken in Power Automate. Zo ben jij direct op de hoogte van de belangrijkste basisfuncties. Als je benieuwd bent wat deze bedrijfssoftware voor jouw organisatie kan betekenen, dan horen we dat graag.

Handige Power Automate training video's

Demo Power Automate- deel 1

Wat is Power Automate?

De eerste vraag die wellicht in je opkomt: wat is Power Automate nu eigenlijk? Wat kan ik er nou mee en waarom zou ik het binnen mijn bedrijf gaan gebruiken? Hoe eenvoudig kan ik mijn eigen bedrijfsprocessen automatiseren? In deze video krijg je antwoord op deze vragen. Kortom, de basis om verder aan de slag te kunnen.

Demo Power Apps - deel 2

Start je gratis proefversie van Power Automate

Dit is de tweede video om Power Automate te leren kennen. Je kan al heel eenvoudig aan de slag als je een Office 365 of Dynamics 365 licentie in je bezit hebt. Maakt jouw organisatie nog geen gebruik van deze applicaties? Geen nood, in deze video uit hoe je een gratis proefversie bemachtigt, zodat je Power Automate zelf kan gaan uitproberen.

Cloud Flows, Desktop Flows en Business Process Flows; leer de verschillen en wanneer je ze toepast.

Demo Power Automate- deel 3

Welke verschillende soorten flows zijn er eigenlijk?

Voor je zelf aan de slag gaat met Power Automate, is het handig om te weten welke verschillende Flows er zijn. Je kan namelijk gebruik gaan maken van Cloud Flows, Desktop Flows of Business Process Flows. In deze video leggen je de verschillen uit en wanneer je welke type flow inzet om je bedrijfsprocessen te automatisering.  Zo heb jij de juiste basis kennis om verder aan de slag te gaan.

Demo Power Automate - deel 4

Werken met connectoren

Wanneer je processen wilt automatiseren, wil je het liefst op een gestandaardiseerde manier je applicaties kunnen gebruiken in je flow. Power Automate kent honderden standaard connectoren waar je gebruik van kan maken. Zo neem je eenvoudig je Office 365, Dynamics 365 Business Central en Dynamics 365 CRM applicaties op je automatisering. Maar ook tal van applicaties buiten het Microsoft ecosysteem. Leer er meer over in deze video.

Bouw eenvoudig en snel je Power Automate flows dankzij standaard connectoren en templates

Demo Power Automate - deel 5

Werken met templates

Vliegensvlug een flow maken in Power Automate? Ontdek in van de vele standaard templates, die aanwezig zijn binnen Power Automate. Zo kun jij snel aan de slag met allerlei handige en gestandaardiseerde flows en pas je deze naar wens aan. Benieuwd hoe snel je zo’n template in gebruik neemt? We laten het je zien in deze video.

Demo Power Automate - deel 6

Je eerste cloud flow maken

De basics heb je onder de knie, maar nu wil je echt je processen slimmer gaan maken en het liefst zo veel als mogelijk automatiseren. Laten we stap voor stap de eerste cloud flow in elkaar klikken. Want dat is waar we het over hebben, we gebruiken standaard bouwblokken om snel en eenvoudig je eigen processen te automatiseren. We laten het je zien in deze video.

Rob beantwoordt graag jouw vragen over Power Automate

YOU GAC
Growing Together