Microsoft Business Central demo

Een introductie tot Dynamics 365 Business Central

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van Dynamics 365 Business Central? In deze speciale videoreeks, leggen we je in een zestal demo’s uit wat Business Central is, hoe de cloud ERP oplossing werkt en hoe het naadloos integreert met applicaties als Power BI, Power Apps, Power Automate en Office 365. Zo ben jij direct op de hoogte van de belangrijkste basisfuncties. Als je benieuwd bent wat deze bedrijfssoftware voor jouw organisatie kan betekenen, dan horen we dat graag.

Handige Business Central training video's

Demo Dynamics 365 Business Central - deel 1

Startscherm, rollen, sneltoetsen en instellingen

We beginnen bij het begin. Hoe zit Business Central in elkaar en hoe maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden? Welke informatie vind je allemaal op het startscherm en wat is nou eigenlijk rol gebaseerd werken? In deze video krijg je antwoord op deze vragen. Kortom, de basis om verder aan de slag te kunnen.

Demo Dynamics 365 Business Central - deel 2

Schermen, filters en feitenblokken

Dit is de tweede demo om Business Central te leren kennen. In deze video gaan we specifiek in op wat basis functies van Dynamics 365 Business Central. Zo behandelen we de schermindeling, vertellen we je meer over de kracht van feitenblokken, hoe je slim gebruik maakt van filters en wat de mogelijkheden zijn om Business Central naar je eigen hand te zetten door te personaliseren.

De basis is er, tijd om met Business Central aan de slag te gaan

Demo Dynamics 365 Business Central - deel 3

Records invoeren, van stamdata tot orders

De basis heb je achter de rug, tijd om echt met het systeem aan de slag te gaan, waarbij we in dit derde deel gegevens in het systeem gaan toevoegen. Van klanten en leveranciers tot artikelen en stuklijsten. Hoe gaat Business Central je helpen deze stamdata op een efficiënte manier aan te maken? En hoe gebruik je al die informatie vervolgens in een verkoop order? In deze video laten we het je zien.

Demo Dynamics 365 Business Central - deel 4

Demo van Business Central op pc, tablet en mobiel

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een SaaS product dat volledig in de cloud draait. Het is niet alleen overal ter wereld altijd up-to-date en bereikbaar, maar ook op ieder apparaat kan je het gebruiken. Dat kan natuurlijk erg handig zijn. Bekijk in deze video hoe je Business Central op ieder type device gebruikt en wat daarvan de mogelijkheden zijn.

Gebruik Business Central met je favoriete applicaties uit Office 365 en het Power Platform

Demo Dynamics 365 Business Central - deel 5

Demo Office 365 Integratie met Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een product van Microsoft enMicrosoft Office 365 is dat natuurlijk ook. Hoe werkt Business Central samen, met de applicaties waar jij al dagelijks in werkt zoals Outlook, Word, Excel en Teams? In deze video laten we je wat voorbeelden zien van de kracht van Business Central en de bekende Office 365 applicaties.

Demo Dynamics 365 Business Central - deel 6

Automatiseer je processen met het Power Platform

Het Microsoft Power Platform heeft fantastische componenten: Power Automate, Power Apps en Power BI. Kijk hoe dit platform ingezet kan worden in combinatie met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Voorkom maatwerk maar automatiseer wel je bedrijfsspecifieke processen in een handomdraai. Volledig low code, SaaS en dus 100% toekomst bestendig.

Susan beantwoordt graag jouw vragen over Business Central

YOU GAC
Growing Together