Door gebruik te maken van geavanceerd collibeheer uit Trade365, kun je je complete verpakkingsproces beheren. Met deze functie verwerk je eenvoudig je te verzenden goederen in colli’s. In het verzendscherm is een extra functie toegevoegd, waarmee je de artikelen van de betreffende verzending in colli’s kan verwerken. Je maakt eenvoudig één of meerdere colli’s aan, waarbij je zelf definieert welk type drager je wilt gebruiken. Daarbij is het mogelijk om te werken met zogenaamde hoofd colli’s, waardoor je de artikelen in dozen kan verpakken en deze dozen vervolgens op bijvoorbeeld een pallet kan beladen. Hierdoor kun je volledig traceren waar welke artikelen zich bevinden.

Geavanceerd collibeheer is erg handig voor bedrijven die met een aparte inpakafdeling werken. Hierdoor kan eenvoudig geïdentificeerd worden in welke colli’s de goederen verstuurd worden. Dankzij het toekennen van een status op de colli, wordt er snel inzichtelijk gemaakt of een colli al geladen is op transport. Door de mogelijkheid om SSCC barcodes te genereren, maak je eenvoudig een nieuwe barcode aan conform de SSCC standaard. De bijbehorende labels met deze barcode kun je dankzij diverse standaard rapporten genereren en afdrukken. Aanvullend is het ook mogelijk om een verpakkingslijst af te drukken, met de complete inhoud van de colli’s en de hoofdcolli.

  • Volledig beheer van het verpakkingsproces van de uitgaande goederenstroom
  • Maak vanuit het verzenddocument het aantal benodigde colli’s aan
  • Verwerk middels een matrix snel en eenvoudig de aantallen in de betreffende colli’s
  • Voeg onbeperkt aantal colli’s toe op de verzending
  • Bundel de colli’s die gebruikt zijn bij de verzending op één of meerdere hoofdcolli’s
  • Genereer SSCC barcodes en druk waar nodig SSCC labels af
  • Maak gebruik van een verpakkingslijst, om de volledige inhoud van alle verpakkingen in de verzending af te drukken
  • Gebruikte colli’s zijn volledig traceerbaar vanuit de geboekte magazijnverzendingen
!
Webinar
De uitgaande logistieke stroom digitaliseren middels scanning? Bekijk hier het webinar over magazijnscanning met Tasklet Factory Mobile WMS.Webinar bekijken

Benieuwd hoe het geavanceerde collibeheer in praktijk werkt? Charon toont het je in onderstaande video.

Charon helpt je graag verder!

Meer weten?

YOU GAC
Growing Together