This is not password protected
DATUM
10/10/2022
TIJD
15:30 - 16:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Weet jij hoe je actuele en beschikbare data binnen jouw bedrijf kunt inzetten om je magazijnprocessen efficiënter in te richten?  Tijdens het webinar geven Jorik Voogd en Charon Konings je in een uur tijd inzicht in de mogelijkheden om je magazijnprocessen te optimaliseren en te digitaliseren.

Herkenbaar?
Zijn alle artikelen binnen jouw magazijn goed vindbaar? Of merk je dat foutieve artikelen vaak toch worden verwerkt na een verkeerde controle bij ontvangst? En ben je binnen jullie magazijn veel tijd kwijt aan het inzichtelijk krijgen van de belangrijke data om efficiënter te werken? Dan herken je vast één of meerdere van onderstaande uitdagingen:

 • Het magazijn is niet optimaal ingericht
 • Het tellen van voorraden gebeurt nog steeds handmatig
 • Geen inzicht in welke pickopdrachten klaarstaan om gepickt te moeten worden
 • Inzicht in snelheden en verbruik is niet beschikbaar, waardoor je daar moeilijk kunt optimaliseren
 • Je actuele voorraad is niet 100% accuraat en up-to-date

Wat gaan we je laten zien?
In dit webinar wordt toegelicht hoe je binnen jouw groothandel of productiebedrijf de magazijnprocessen kunt optimaliseren en digitaliseren. Zo behandelen we onder anderen onderstaande logistieke scenario’s op basis van magazijn scanning:

 • Verwerk eenvoudig en gecontroleerd magazijnontvangsten;
 • Sla artikelen eenvoudig op in de juiste opslaglocatie in het magazijn;
 • Pick altijd de juiste artikelen voor je orders en gebruik tote picking om snel en eenvoudig meerdere orders voor klanten te verzamelen tijdens het picken;
 • Altijd de voorraad op de juiste opslaglocatie, dankzij efficiënte verwerking van interne verplaatsingen;
 • De voorraadstand altijd up-to-date, dankzij het gecontroleerd uitvoeren van inventarisaties op de scanner;
 • Borg afbeeldingen tijdens de processen, om bijv. schade bij een ontvangst te verwantwoorden;
 • Eenvoudig lot- en/of serienummer registratie verwerken;
 • Maak vanaf je mobiele scanner assemblage orders aan en assembleer direct op voorraad;
 • Krijg inzicht in productie orders en registreer verbruik, bewerkingstijden, output en afval, allemaal centraal vanuit je scanner.

Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden laten we zien hoe je een mobiele scanner gebruikt om inzichten toe te passen in onder andere je verbruik, bewerkingstijden, ordergegevens, te lopen routes en magazijn ontvangsten.

Wil je een optimalisatie slag maken in jouw magazijnprocessen ? Schrijf je dan in voor het webinar op maandag 10 oktober

15.30 16.30
Digitaliseer en optimaliseer je magazijnprocessen
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Jorik Voogd

GAC Business Solutions

Jorik vervult binnen GAC de rol van sales professional en werkt dagelijks met de oplossingen die GAC kan bieden. Hij is binnen GAC voor onze (toekomstige) klanten het aanspreekpunt voor groothandelsbedrijven en online retailers. Tijdens demo’s en webinars deelt Jorik zijn kennis uit de praktijk.

YOU GAC
Growing Together