This is not password protected
DATUM
06/05/2020
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
GoToWebinar
Terug naar evenementen overzicht

Webinar: Power Apps in de praktijk

Apps zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Voor alles is tegenwoordig een app beschikbaar. Maar hoe zet je apps laagdrempelig in voor je organisatie?

Het Dynamics 365 platform van Microsoft geeft je de mogelijkheid om zelf apps te maken op basis van Power Apps. Met deze apps geef je je medewerkers op maat gesneden functionaliteit zodat het proces volledig geoptimaliseerd is.

Uiteraard zijn Power Apps volledig te integreren in de diverse Dynamics 365 modules, zoals Dynamics 365 Sales en Business Central.

Ben jij op zoek naar de mogelijkheden van Power Apps voor je organisatie? Of wil je geïnspireerd worden met praktische voorbeelden hoe je apps kunt inzetten? Schrijf je dan snel in voor dit webinar.

10.00 10.30
Introductie Dynamics 365 / Power Platform
10.30 11.00
Praktische voorbeelden uit de praktijk
Schrijf je in voor het webinar
Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Rob Kuijpers

GAC Business Solutions

Rob vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van front office processen zoals marketing, sales en customer service. Rob heeft jarenlang ervaring in het CRM vakgebied en brengt deze over in de vorm van demo’s, masterclasses, webinars en video’s. Met passie en enthousiasme brengt hij techniek en business uitdagingen bij elkaar.

YOU GAC
Growing Together