DATUM
13/05/2020
TIJD
15:00 - 16:00
PLATFORM
GoToWebinar
Terug naar evenementen overzicht

Webinar: Kijkje in de keuken van GAC

Het Power Platform als onderdeel van Dynamics 365 geeft je onderneming ongekende mogelijkheden op het gebied van proces automatisering en het maken van specifieke mobiele apps voor je medewerkers.

GAC zet het Power Platform dagelijks in en de verschillende Power Apps, Power BI rapporten en workflows worden door heel de organisatie gebruikt.

In dit webinar krijg je een kijkje in de keuken van GAC. Je ziet welke toepassingen GAC heeft gemaakt met het Power Platform en hoe ze gebruikt worden. Charon Konings en Rob Kuijpers laten concrete en inspirerende voorbeelden zien.

Dus ben jij benieuwd hoe GAC de processen heeft geoptimaliseerd? Schrijf je dan snel in voor dit webinar.

15.00 15.15
Platform introductie
15.15 16.00
Voorbeelden uit de praktijk
Schrijf je in voor het webinar
Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

Rob Kuijpers

GAC Business Solutions

Rob vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van front office processen zoals marketing, sales en customer service. Rob heeft jarenlang ervaring in het CRM vakgebied en brengt deze over in de vorm van demo’s, masterclasses, webinars en video’s. Met passie en enthousiasme brengt hij techniek en business uitdagingen bij elkaar.

YOU GAC
Growing Together