This is not password protected
DATUM
06/10/2020
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Heb jij als productie bedrijf te maken met:

  • Kwaliteitscontroles
  • In- of uitgangscontroles
  • Tijd registratie voor productie orders
  • Product en/of prijsconfiguratie
  • Handmatige invoer van artikelen uit het CAD systeem
  • Serienummer registratie
  • Grijpvoorraden
  • Credit aanvragen

Papieren documenten kunnen de nodige vertraging voor je organisatie opleveren. Vaak worden er met de hand nog opmerkingen op dit soort lijsten toegevoegd, maar zijn die notities voor de rest van de collega’s helder? Kortom, een administratieve rompslomp waar je niet direct grip op hebt.

Hoe neem je binnen jouw productiebedrijf afscheid van papieren stromen? Je maakt hiervoor gebruik van zogenaamde ‘Low-Code-Apps’. Benieuwd hoe dat werkt? Tijdens dit webinar laten we je zien hoe je eenvoudig jouw handmatige processen kunt automatiseren. Schrijf je snel in.

10.00 10.10
Introductie Power Platform
10.10 11.00
Innoveer je (papieren) productie processen met het Power Platform
Schrijf je in voor het webinar
Tommie Wouters

GAC Business Solutions

Tommie is binnen GAC als Presales Consultant actief en maakt daarmee de vertaling van de klant vraag naar de oplossingen van Dynamics 365 Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en branchekennis weet hij elk business vraagstuk in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn presentaties geven daarbij de mogelijkheden van het platform goed weer voor toepassing binnen jouw organisatie.

Charon Konings

GAC Business Solutions

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together