This is not password protected
DATE
05/06/2024
TIME
10:00 - 17:00
LOCATION
Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Terug naar overzicht
Voor wie?

Werk jij bij een productiebedrijf en zoek je naar oplossingen waarmee je verder kunt optimaliseren en automatiseren? Kom dan naar de beurs Vision, Robotics & Motion in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De beurs biedt je een totaaloverzicht van slimme oplossingen om te automatiseren in een productieomgeving.

Meet GAC!

GAC Business Solutions neemt deel aan deze beurs om bezoekers praktische inzichten te geven in A.I en Business Central. Krijg een indruk van de huidige mogelijkheden en waar het ERP-systeem zich naartoe zal gaan bewegen. Bezoek ons op stand 228 waar wij klaarstaan om al je vragen te beantwoorden over Business Central (ERP) en Dynamics 365 for Sales (CRM). Maak gebruik van deze unieke kans om direct een van onze professionals te spreken en leer welke digitale oplossingen het beste bij je bedrijf passen. Volg je liever gewoon een presentatie? Wij geven op 6 juni een presentatie over ERP en A.I.

Leuk dat A.I., maar wat kan ik er nu mee en wat kan het voor mijn bedrijf betekenen in de toekomst?

Microsoft Business Central biedt een alles-in-één bedrijfsmanagementoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Het stroomlijnt processen, verbetert efficiëntie en stimuleert groei. Maar wat biedt de toekomst, met name met de komst van A.I.?

GAC Business Solutions en Microsoft zien A.I. als een essentiële kracht voor zakelijke groei. Door A.I. te integreren, kunnen bedrijven geavanceerde analyses, voorspellende inzichten en geautomatiseerde besluitvorming benutten. Zo opent zich een wereld van mogelijkheden voor optimalisatie en innovatie.

Presentatie GAC: ERP en A.I.

Op 6 juni, van 13.30 uur tot 13.55 uur, geven we tijdens de beurs een presentatie. Tijdens deze presentatie zullen we dieper ingaan op wat er nu mogelijk is met Copilot, de A.I. tool van Microsoft. Hierbij geven we praktische voorbeelden die nu mogelijk zijn. Ook geven we een inzicht naar mogelijkheden voor de (nabije) toekomst.
Locatie: Zaal 4, Digital Innovation

Klik hier om je nu te registreren voor de Digitale Innovatie Beurs 2024, bezoek onze stand of volg onze presentatie over ERP en A.I.

 

Volledige programma

Bekijk hieronder het volledige programma van Vision, Robotics & Motion.

Dag 1 | woensdag 5 juni
Dag 2 | donderdag 6 juni

13.30 13.55
Presentatie GAC: ERP en A.I.
YOU GAC
Growing Together