This is not password protected
DATUM
11/06/2024
TIJD
13:00 - 16:30
LOCATIE
Van der Valk hotel, Houten
Terug naar overzicht

Ontdek hoe Artificial Intelligence (AI) en digitalisering de toekomst van accountancy kunnen transformeren op dit exclusieve event, georganiseerd door GAC Business Solutions op dinsdag 11 juni van 13:00 tot 16:30 uur.

Wat kun je verwachten?

 

Inspirerende keynote: digitalisering en AI in de bedrijfswereld

Menno Lanting, een expert op het gebied van digitale transformatie, opent het event met een keynote over de impact van AI en digitalisering op de moderne bedrijfsvoering. Hij zal inzichten delen over hoe deze technologieën bedrijfsmodellen radicaal veranderen en wat dit betekent voor de accountancy.

Ervaringen uit de praktijk: HLB Blömer over PSA365

Esther van Huizen van HLB Blömer zal vervolgens spreken over hun ervaringen met de implementatie van PSA365, dé oplossing van GAC voor de interne processen van accountantskantoren. Ze zal specifiek ingaan op hoe deze oplossing heeft geleid tot verbeterde operationele efficiëntie. Welke stappen zij hebben genomen om dit te bereiken en hoe ze klaar zijn voor de toekomst.

Implementatie en toekomstvisie: versterken van accountancy met PSA365

Ikram el Khatib en Mignon Coenen van GAC Business Solutions zullen verkennen hoe PSA365 kan worden toegepast om accountantskantoren te automatiseren en te versterken met AI en Copilot. Ze zullen de sessie gebruiken om te demonstreren hoe processen zoals data-integratie, tijdregistratie, interbilling en facturatie niet alleen efficiënter worden, maar ook hoe deze tools helpen een fundament te leggen voor AI-integratie. Deze sessie zal afsluiten met een duidelijk stappenplan voor deelnemers om te beginnen met de transitie naar een AI-gedreven praktijk.

 

Voor wie is dit event bedoeld?

 

Dit event staat open voor iedereen binnen de accountancy, van partners en IT-managers tot financieel directeuren en anderen die beslissingen nemen over technologie en innovatie binnen hun organisaties. Of je nu aan het begin staat van jouw digitale transformatie of al verder gevorderd bent, de inzichten die je hier opdoet zullen waardevol zijn.

 

Waarom deelnemen?

 

Je krijgt niet alleen inzicht in algemene principes en trends rond AI en digitalisering, maar ook concrete voorbeelden van hoe deze technologieën effectief kunnen worden ingezet binnen de accountancy. Het event biedt een unieke kans om te leren van vooraanstaande experts en om direct toepasbare kennis en strategieën mee naar huis te nemen.

 

Schrijf je nu in en zet een stap voorwaarts in de toekomst van accountancy met AI en digitalisering.

Reserveer je plek vandaag nog en begin met het transformeren van jouw accountancypraktijk!

13.00 13.30
Inloop
13.30 16.00
Toekomstbestendige accountancy: AI en efficiëntie met PSA365
16.00 16.30
Afsluiting en borrel
Schrijf je in voor dit event
YOU GAC
Growing Together