This is not password protected
DATUM
17/04/2020
TIJD
13:00 - 14:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Webinar: De kracht van marktplaatsen met ChannelEngine

De opkomst van Alibaba en Amazon zet flink door in Europa en biedt voor B2B bedrijven vele mogelijkheden. Een trend waar veel B2B bedrijven op in willen en vaak ook moeten springen, maar welke kansen biedt het nu exact? En wat zijn de valkuilen bij het starten van de verkoop via een B2C marketplace?

Jorrit Steinz, (CEO bij ChannelEngine.com) en Mark Heesters (E-Commerce consultant – GAC) zullen hierop antwoord geven tijdens deze sessie. Verder hoor je waarom de combinatie met een bestaande webshop hét perfecte huwelijk is.

13.00 14.00
Webinar: De kracht van marktplaatsen met ChannelEngine
Schrijf je in voor het webinar

Wat mag je verwachten van dit webinar?

Tijdens het webinar gaan we in op een aantal ontwikkelingen en behandelen we onder meer de volgende punten:

 

  • Wat zijn marketplaces?
  • De veranderende distributieketen
  • Veranderingen in online retail
  • Kansen voor merken en groothandels
  • Marketplaces & B2B webshop (Sana) koppelen
Jorrit Steinz

ChannelEngine.com

Jorrit Steinz is ruim 16 jaar als ondernemer actief met het opzetten en runnen van e-commerce bedrijven met een sterke focus op IT en van daaruit nu actief als oprichter en directeur van de snelgroeiende Marketplace integrator ChannelEngine.com. Daarnaast is hij lid van de ShoppingTomorrow expert group Marketplaces en jurylid bij de Dutch Interactive Awards.

Mark Heesters

GAC Business Solutions

Mark Heesters is binnen GAC E-Commerce consultant en helpt klanten de juiste keuzes te maken rondom E-Commerce. Met zijn enthousiasme en ruime ervaring in E-Commerce zal hij altijd de vraag achter de vraag blijven stellen om samen te groeien!

YOU GAC
Growing Together