This is not password protected
DATUM
07/11/2023
TIJD
13:00 - 17:00
LOCATIE
GAC Business Solutions
De Scheper 307, 5688 HP Oirschot
Terug naar evenementen overzicht

Deze workshop wordt georganiseerd samen met Delegate, onze zogenoemde ‘Neighbor’ binnen The Digital Neighborhood die gespecialiseerd is in het Power Platform.

Voor de meeste organisaties is het bijna onmogelijk om te opereren in een wereld waarin technologie en zakelijke vereisten snel evolueren, en waar legacy-systemen vaak in de weg staan van nieuwe functionaliteit.

Het Power Platform stelt jou in staat om een brug te slaan tussen bestaande systemen of om aangepaste ontwikkelde oplossingen te vervangen. Zo kun je bijvoorbeeld ‘kant-en-klare’ systemen, zoals ERP en CRM, uitbreiden zonder ingrijpende wijzigingen aan te brengen in die systemen.

Workshop Power Platform in a day, wat mag je van ons verwachten?

In deze interactieve, intieme setting zul je leren hoe we jouw reis met het Power Platform kunnen beginnen door met name het bereik van het platform en het ecosysteem waarin het is ingebed goed te begrijpen.
Verkrijg inzicht in het technologische potentieel, ervaar hoe het jouw organisatie kan transformeren en de manier waarop je denkt over oplossingen. Dit doen we door middel van praktijkvoorbeelden en usercases van de deelnemers aan de workshop.

Wat verwachten we van jou?

We verwachten nieuwsgierigheid, vragen en ideeën voor gebruiksscenario’s voor deze hands-on sessie van een halve dag. We starten met een stukje governance en kijken vervolgens naar een oplossingsontwikkeling en hoe je met het Power Platform waarde creatie kunt garanderen. Waar het Power Platform zich wel en niet voor leent, ga je aan den lijve ervaren.

Na deze dag weet je precies wat het Power Platform voor jouw organisatie kan betekenen en heb je een solide basis om een vliegende start te maken.

Let op, de voertaal van de inhoudelijke sessies zal voornamelijk Engels zijn. Per organisatie zijn er twee gratis plekken beschikbaar voor deze workshop ter waarde van 750 euro.

13.00 13.15
Inloop
13.15 17.00
Programma
17.00 19.00
Diner
Schrijf je in voor dit evenement
Lilian Thomsen | Delegate

Hoofd Consultant bij Delegate

Met een solide achtergrond in communicatie en softwareontwikkeling, blinkt Lilian uit in het communiceren van complexe kennis op een gemakkelijk verteerbare manier. Door de jaren heen heeft ze het grootste deel van haar tijd besteed aan het op maat maken van digitale oplossingen voor klanten. In 2017 maakte ze de overstap naar het Power Platform en ze heeft nooit meer teruggekeken.

Martijn van Laarhoven

GAC Business Solutions

Martijn vervult binnen GAC de rol van sales professional en werkt dagelijks met de oplossingen die GAC kan bieden. Hij is binnen GAC voor onze (toekomstige) klanten het aanspreekpunt voor het CRM vakgebied. Tijdens demo’s en webinars deelt Martijn zijn kennis uit de praktijk.

YOU GAC
Growing Together