This is not password protected
DATUM
08/04/2021
TIJD
10:00 - 10:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Werk jij bij een bedrijf waarbij het klantenbestand wordt bij gehouden vanuit een Excel bestand? Dan behoort jouw organisatie tot de minderheid, want 91% van de bedrijven met 10 medewerkers of meer gebruikt een modern CRM systeem. Zonder CRM systeem ga je verliezen van je concurrenten. Een CRM systeem zorgt ervoor dat je inzicht hebt in de pijplijn. Daarnaast zie je eenvoudig wat collega’s afspreken met klanten en maakt het een effectievere samenwerking mogelijk.

Rob en Martijn vertellen je in een half uur waarom je zonder CRM systeem in 2021 op achterstand wordt gezet door je concurrenten. Na dit webinar ben je op de hoogte van de laatste CRM trends en weet je precies wat de voordelen zijn van een modern CRM systeem. Uiteraard laten ze ook de belangrijkste functionaliteit van één van de marktleiders op het gebied van CRM zien: Dynamics 365 Sales.

10.00 10.30
Waarom je zonder CRM systeem gaat verliezen van andere bedrijven
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Rob Kuijpers

GAC Business Solutions

Rob vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van front office processen zoals marketing, sales en customer service. Rob heeft jarenlang ervaring in het CRM vakgebied en brengt deze over in de vorm van demo’s, masterclasses, webinars en video’s. Met passie en enthousiasme brengt hij techniek en business uitdagingen bij elkaar.

Martijn van Laarhoven

GAC Business Solutions

Martijn vervult binnen GAC de rol van sales professional en werkt dagelijks met de oplossingen die GAC kan bieden. Hij is binnen GAC voor onze (toekomstige) klanten het aanspreekpunt voor het CRM vakgebied. Tijdens demo’s en webinars deelt Martijn zijn kennis uit de praktijk.

YOU GAC
Growing Together