This is not password protected
DATUM
23/02/2021
TIJD
16:00 - 16:30
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

Het speelveld voor IT-dienstverleners is sterk aan verandering onderhevig. Er ontstaat een andere klantbehoefte en ook de klantverwachting verandert. Mede daardoor is er een sterke transitie gaande rondom de volgende drie pijlers:

  • IT-as-a-Service
  • Selfservice IT
  • Beschikbaarheid van de applicatie Any place, any device, any time

Traditionele businessmodellen voor het leveren van hard- en software worden in hoog tempo vervangen door IT-as-a-Service. Het bestaansrecht van de IT-dienstverlener verandert. Waar gaat jouw organisatie zijn omzet behalen?

Tijdens dit webinar nemen wij je in een half uur mee in de ontwikkelingen uit de markt. We introduceren PSA365 en de toegevoegde waarde hiervan. We laten zien hoe deze standaard GAC en Microsoft software kan worden ingezet als springplank voor een veranderende IT markt.

16.00 16.05
Wat zien we in de IT markt
16.05 16.10
Versnipperd applicatielandschap (uitdaging)
16.10 16.15
Veranderende klantverwachting en behoefte (uitdaging)
16.15 16.20
Ondersteunt jouw huidige applicatielandschap het Pay-per-use model? (uitdaging)
16.20 16.30
Demo PSA365
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Susan Pijnenburg

GAC Business Solutions

Susan vervult binnen GAC de rol business consultant. Ze inspireert en helpt dienstverlenende en handelsbedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren met behulp van alle facetten van het Microsoft platform Dynamics 365. De uitdagingen van het bedrijf worden vertaald naar passende oplossingen, voor zowel de front- als backoffice processen. Het betreft toekomstbestendige oplossingen waarbij zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de standaard mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Susan probeert mensen te enthousiasmeren door het geven van inspirerende demo's en presentaties.

Mignon Coenen

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Martijn van Laarhoven

GAC Business Solutions

Martijn vervult binnen GAC de rol van sales professional en werkt dagelijks met de oplossingen die GAC kan bieden. Hij is binnen GAC voor onze (toekomstige) klanten het aanspreekpunt voor het CRM vakgebied. Tijdens demo’s en webinars deelt Martijn zijn kennis uit de praktijk.

YOU GAC
Growing Together