This is not password protected
DATUM
06/05/2020
TIJD
14:00 - 15:00
PLATFORM
GoToWebinar
Terug naar evenementen overzicht

Webinar: Hoe krijg ik thuis zicht op de pijplijn

Al een aantal weken werken de mensen die kunnen vanuit huis. Ook de sales professionals werken thuis aan de verkooptrajecten. Hoe krijg je, als sales manager, nu zicht op de pijplijn? En hoe zorg je ervoor dat de juiste aandacht naar de juiste trajecten gaat?

In dit webinar laten we zien hoe een centraal overzicht van verkoopkansen essentieel is bij het aansturen van je sales organisatie.

Sprekers:

Rob Kuijpers
Rob vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van front office processen zoals marketing, sales en customer service. Rob heeft jarenlang ervaring in het CRM vakgebied en brengt deze over in de vorm van demo’s, masterclasses, webinars en video’s. Met passie en enthousiasme brengt hij techniek en business uitdagingen bij elkaar.

Martijn van Laarhoven
Martijn vervult binnen GAC de rol van sales professional en werk dagelijks met de oplossingen die GAC kan bieden. Hij is binnen GAC voor onze (toekomstige) klanten het aanspreekpunt voor het CRM vakgebied. Tijdens demo’s en webinars deelt Martijn zijn kennis uit de praktijk.

14.00 14.10
Introductie
14.10 14.30
Interview Sales Directeur GAC
14.30 14.40
Dynamics 365 platform
14.40 15.00
Dynamics 365 Sales & Power BI
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
YOU GAC
Growing Together