This is not password protected
DATUM
05/06/2020
TIJD
10:00 - 11:00
PLATFORM
GoToWebinar
Terug naar evenementen overzicht

Webinar: Hoe krijg ik meer leads binnen?

Hoe kun je een marketeer voorzien van de juiste tools om zoveel mogelijk leads te verzamelen? Nieuwsbrieven via E-mail zijn nog steeds een krachtig middel om je doelgroep te bereiken. Maar hoe zorg je ervoor dat je de relaties gestructureerd hebt vastgelegd zodat je ze kunt bereiken met de juiste, persoonlijke boodschap? Met een boodschap die krachtig is, er visueel goed uitziet en opvalt in de inbox?

En hoe kun je de waardevolle informatie die wordt verzameld bij het openen van en klikken in de nieuwsbrief makkelijk delen met de collega’s van sales?

In dit webinar leggen we alles uit over de Spotler connector van GAC die beschikbaar is voor Dynamics 365 Sales. Daarnaast zal Tim Bout ook uitleggen wat Spotler voor je organisatie kan betekenen.

10.00 10.20
Dynamics 365 platform introductie
10.20 10.40
Dynamics 365 Sales door de ogen van een E-mail marketeer
10.40 11.00
E-mail automation met Spotler
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Tim Bout

Spotler

Tim Bout is verantwoordelijk voor het aansluiten van nieuwe klanten bij Spotler. In die rol enthousiasmeert, adviseert en inspireert hij hen om succesvol e-mailmarketing te bedrijven met de e-mailmarketingoplossing Spotler. Tim spreekt dagelijks met organisaties die gebruik maken van CRM-systemen, waaronder Dynamics 365 en spart met hen over hoe zij van de voordelen van de integratie tussen deze platformen en Spotler kunnen genieten. Hij vertaalt hun wensen en behoeften naar een concrete onboarding waardoor zij succesvol kunnen starten.

Rob Kuijpers

GAC Business Solutions

Rob vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van front office processen zoals marketing, sales en customer service. Rob heeft jarenlang ervaring in het CRM vakgebied en brengt deze over in de vorm van demo’s, masterclasses, webinars en video’s. Met passie en enthousiasme brengt hij techniek en business uitdagingen bij elkaar.

YOU GAC
Growing Together