This is not password protected
DATUM
16/09/2021
TIJD
16:00 - 16:45
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Steeds meer handelsbedrijven herkennen de toegevoegde waarde van een CRM systeem. Het is niet alleen de sales manager die profijt heeft van het afscheid van de forecast Excel sheet. Door als organisatie bijv. te borgen dat de pipeline steeds gestructureerd is, gaat het gehele salesteam gerichter werken. Werk je nog in Excel of in CRM binnen je ERP? We nemen je graag mee in de mogelijkheden aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden.

Zodra je gebruik maakt van CRM en je systeem daadwerkelijk op orde hebt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Presenteer je catalogus en verwerk alle relevante informatie snel en efficiënt vanuit één app.

Op donderdag 16 september laten we je zien hoe dit werkt en welke tools je hiervoor kunt gebruiken. Zo nemen we je mee in het gebruik van een Sales App o.b.v. het low code platform Power App. Na het webinar ben je in staat om je sales proces te gaan innoveren en het maximale uit je platform te halen

16.00 16.15
CRM, in welk systeem ga je dat doen?
16.15 16.30
Waarom je pipeline bijhouden in je CRM in plaats van Excel?
16.30 16.45
Innoveer je sales proces met de 'Sales App' o.b.v. Power Apps
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Kuijpers

Business Consultant

Rob vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van front office processen zoals marketing, sales en customer service. Rob heeft jarenlang ervaring in het CRM vakgebied en brengt deze over in de vorm van demo’s, masterclasses, webinars en video’s. Met passie en enthousiasme brengt hij techniek en business uitdagingen bij elkaar.

Bas Tiggelman

Sales Manager Groothandel

Bas vervult binnen GAC de rol Sales Manager Groothandel en is specialist met betrekking tot SAAS ERP. Door zijn jarenlange ervaring is Bas goede sparringpartner om bedrijfsprocessen aan te laten sluiten op de standaard processen van Business Central en Trade365. Zijn doelstelling is bedrijven digitaal te laten transformeren. Door zijn passie en bevlogenheid is er altijd een oplossing.

Charon Konings

Business Consultant

Charon vervult binnen GAC de rol business consultant en is specialist op het gebied van Business Central en het Dynamics 365 Power Platform. Met creativiteit en gedrevenheid weet hij elke business doelstelling in te vullen met een oplossing binnen het Dynamics 365 platform. Zijn demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor de mogelijkheden van het platform.

YOU GAC
Growing Together