This is not password protected
DATUM
04/03/2021
TIJD
09:30 - 10:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar overzicht

Potentiële klanten komen via diverse kanalen in contact met jouw organisatie. Via deze kanalen kan jouw organisatie leads verzamelen. Dat valt niet altijd mee, vaak heeft ieder kanaal een eigen communicatiemiddel. Hierdoor mist een centraal overzicht en is is het lastig om het proces te bewaken.

Met PSA365 geef je de marketeers een centraal systeem om leads te verzamelen, waarmee ze bedrijven kunnen profileren. Tijdens dit webinar laten we je zien hoe we deze uitdagingen oplossen met PSA365.

Wat komt er aan bod?

  • Gebruikmaken van leadgeneratietool
  • Leads vastleggen met behulp van Outlook
  • Kwalificeren van leads
09.30 10.00
Een centrale plek voor leads
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
Mignon Coenen

GAC Business Solutions

Mignon vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van Dynamics 365 Business Central en Project Service Automation. Met een achtergrond in de accountancy en de RA-titel achter haar naam, kan zij meepraten over de dagelijkse uitdagingen van controllers en finance managers van accountskantoren en consultancy- en IT bedrijven. Haar demo’s en webinars zijn een inspiratiebron voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Alex Frijters

GAC Business Solutions

Alex is binnen GAC het commerciële aanspreekpunt voor de organisatie die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond en ervaring vanuit de financiële sector weet hij wat er speelt. Hij denkt graag mee hoe processen middels digitalisatie beter ingericht kunnen worden om op die manier de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

YOU GAC
Growing Together