This is not password protected
DATUM
19/11/2020
TIJD
15:00 - 16:00
PLATFORM
GoToWebinar
Terug naar evenementen overzicht

Hoe ziet de ideale klant eruit voor jouw organisatie? En hoeveel organisaties binnen jouw doelgebied passen in dat profiel?

Gaat jouw organisatie zorgvuldig om om met informatie over potentiële klanten? Grote kans dat er nauwelijks wat wordt vastgelegd en niet in de geschikte applicaties. Tijdens dit webinar leggen Rob en Martijn uit waarom het slim is om te kiezen voor één centraal CRM systeem.

Minder vervuiling van je ERP verkleint de kans op fouten

Wanneer jouw organisatie op dit moment geen volwaardig CRM systeem gebruikt, is de kans groot dat er volop prospectgegevens (gegevens m.b.t. potentiële klanten) staan opgeslagen binnen je ERP systeem. Wanneer deze data niet langer binnen je ERP wordt opgeslagen, heb je minder vervuiling en verklein je de kans op fouten voor je Financiële afdeling.

Geef je Sales en Marketing afdeling het systeem dat ze verdienen

Naast die vervuiling biedt een ERP amper mogelijkheden om nuttige informatie vast te leggen. Weet jij wie jouw suspects en prospects zijn? Hoeveel potentiële klanten bestaan er binnen Nederland voor jouw organisatie? En hoeveel daarvan zijn er vastgelegd? Het is tegenwoordig makkelijker dan ooit om gegevens vanuit verschillende bronnen te gebruiken voor je klantbeeld. Denk bijvoorbeeld aan de Company Info plugin voor Dynamics 365 CRM, waarmee je op zoek kan gaan naar bedrijven die overeenkomsten vertonen met je meest tevreden klanten.

Laat samenwerking plaatsvinden op de plek die ervoor bedoeld is

Online samenwerken is voor de meeste organisaties op dit moment eerder regel dan uitzondering. Dat vraagt om flexibiliteit van je medewerkers, maar kan je diezelfde flexibiliteit ook verwachten van het platform waarmee je werkt? Een ERP oplossing is in de basis niet geschikt om in samen te werken, Dynamics 365 CRM is dat wel.

Benieuwd hoe dit werkt? Schrijf je in voor het webinar en we laten het in een uur tijd zien.

15.00 16.00
Drie redenen waarom jouw verkoopafdeling anno 2020 niet meer zonder CRM systeem kan
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE.
Rob Kuijpers

GAC Business Solutions

Rob vervult binnen GAC de rol van business consultant en is specialist op het gebied van front office processen zoals marketing, sales en customer service. Rob heeft jarenlang ervaring in het CRM vakgebied en brengt deze over in de vorm van demo’s, masterclasses, webinars en video’s. Met passie en enthousiasme brengt hij techniek en business uitdagingen bij elkaar.

YOU GAC
Growing Together