This is not password protected
DATUM
09/02/2022
TIJD
15:00 - 16:00
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

De keuze uit het aantal opleidingen die te volgen zijn en ook aanbieders van opleidingen is vandaag de dag enorm voor de studenten. Hoe lukt het jou toch om deze studenten te boeien en te binden aan jouw opleiding?

Samen met Microsoft hebben we een reeks van drie webinars georganiseerd, waarin we de reis van de nieuwe digitale student tot alumni centraal zetten. Wij nemen je graag mee in een reis hoe je de opkomende generatie professionals kunt begeleiden in hun studiekeuze.

Het maken van contact met een generatie die gewend is om data-first en data gedreven te denken en te werken, is een individuele benadering noodzakelijk. Voor veel onderwijsinstellingen is de transformatie naar een datagedreven structuur doorslaggevend en noodzakelijk. Op deze manier blijven zij relevant voor de student in de digitale wereld waarin we nu leven.

In dit eerste webinar onderzoeken we samen de rol en mogelijkheden van techniek in de eerste stap van de student-journey waarin werving en instroom centraal staan.

15.00 16.00
Werving & Instroom
GEMIST? LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WE STUREN JE DE OPNAME TOE
YOU GAC
Growing Together