This is not password protected
DATUM
05/07/2024
TIJD
10:00 - 10:45
PLATFORM
Microsoft Teams
Terug naar evenementen overzicht

Hoeveel tijd is het salesteam binnen jouw organisatie kwijt met het bellen van collega’s of het doorzoeken van mailboxen voor informatie over klantafspraken? En zijn er veel muisklikken nodig om überhaupt tot een volledig klantbeeld te komen?

Wij nodigen je graag uit voor ons webinar op vrijdag 5 juli: De kracht van CRM in 2024 – Hoe AI (Copilot) bijdraagt aan 20% omzetverhoging. In dit webinar laten we je zien hoe CRM en Copilot jouw organisatie kunnen helpen om productiviteit en omzet te verhogen.

Herkenbare uitdagingen zoals verspreide klantinformatie, tijdrovende administratieve processen en inefficiëntie moeten anno 2024 echt worden aangepakt. Tijdens het webinar nemen we je mee in welke mogelijkheden er vandaag de dag zijn als het gaat om AI-ondersteuning en automatisering van je salesprocessen. We laten zien hoe je met behulp van AI (Copilot) een duidelijk overzicht kunt creëren in jouw sales funnel, wat waardevolle inzichten geeft in je forecast. Daarnaast krijg je concrete tips en strategieën om je omzet te verhogen door gebruik te maken van Dynamics 365 CRM.

Wat gaan we je laten zien?

  •  Efficiënter beheer van klantafspraken met AI (Copilot): Ontdek hoe AI-ondersteuning het beheer van klantafspraken en klantcontact eenvoudig maakt.
  •  Overzicht in de sales funnel met Copilot: Leer hoe Copilot je helpt een duidelijk en overzichtelijk beeld te krijgen van je sales funnel.
  •  Minder werk en meer overzicht met CRM: Ervaar hoe Dynamics 365 CRM het beheer van klantinformatie minder tijdrovend en overzichtelijker maakt dan het werken met losse mappen.
  •  CRM voor scherpere sales teams: Ontdek hoe Dynamics 365 CRM een verkoopteam ondersteunt en hun efficiëntie en focus verbetert.
  •  Tijdwinst door CRM-automatisering: Leer hoe Dynamics 365 CRM dagelijkse taken kan automatiseren en zo kostbare tijd besparen voor jouw organisatie.

 

Meld je nu aan voor dit waardevolle webinar en ontdek hoe Dynamics 365 CRM jouw organisatie kan helpen om grip te krijgen op je salesprocessen, efficiëntie te verhogen en omzet te laten groeien.

10.00 10.45
Webinar: De kracht van CRM in 2024 – Hoe AI (Copilot) bijdraagt aan 20% omzetverhoging
Gemist? Laat hier je gegevens achter en we sturen je de opname toe
YOU GAC
Growing Together